به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نسترن محمدی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: میوههایی که به صورت خشک شده در بازار به فروش میرسد باید در کارخانجات مجهز بهداشتی تهیه و بسته بندی شوند.
وی افزود: میوههای خشک شده حتما باید در کارخانجات مشمول اخذ پروانههای بهداشتی و در شرایط مناسب و مطابق با ضوابط و قوانین تهیه و بسته بندی شوند.
محمدی بیان کرد: میوههای خشک شده فلهای و بدون هیچ نوع مشخصاتی در بازار به فروش میرسد مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیست و مصرف کنندگان هنگام خرید این نوع محصولات حتما باید به مشخصات بهداشتی بر روی آنها دقت کنند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو یادآور شد: میوهها بعد از خشک شدن در کارخانجات که بر اساس ضوابط بهداشتی و با حضور مسئول فنی صورت میگیرد، هنگام بسته بندی نیز از لحاظ باقیمانده سموم کنترل میشود.
انتهای پیام/