به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان فرانسوی پس از مشاهده تولید عسل آبی توسط زنبورهای عسل فرانسوی در منطقه استراسبورگ این کشور مشکوک به استفاده زنبورها از پسماندهای تولیدی شرکت شکلات و اسمارتیز سازی M&M در نزدیکی محل کندوهای زنبورعسل شده اند.
این نخستین بار نیست که زنبورها عسل آبی تولید میکنند و در سال ۲۰۱۲ نیز مورد مشابهی رخ داده است که نشان دهنده تغذیه زنبورها از پسماندهای صنعتی توسط انسانها و بی مسئولیتی کارخانهها در دفع مناسب زبالههای خود است.
زنبورداران اعلام کرده اند که عسل سالم طعم مطبوعی دارد اما در مورد این عسل ها به دلیل رنگ عجیب آن در پیدا کردن مشتری دچار مشکل شده و بازار این محصول دچار رکورد شده است.
شرکت شکلات سازی مارس نیز در نزدیکی کارخانه M&M قرار دارد، اما از هرگونه اظهار نظر و پذیرفتن تغذیه زنبورها از پسماندهای زبالههای خود تا این لحظه امتناع کرده است.
در منطقه استراسبورگ فرانسه بیش از دو هزار وچهارصد زنبوردار فعالیت میکنند و هرساله حدود یک هزار تن عسل مرغوب تولید میکنند، اما امسال رنگ عسلهای تولید آنها ترکیبی از طلایی، سبز و آبی است که میتواند باعث نارضایتی و شکایت مشتریان عسل شود.
منبع: mnn
انتهای پیام/