مدیر کل آموزش و پرورش تهران با اشاره به اینکه در حوزه مهارتی نیروی ماهر وجود ندارد، از تغییر نام پژوهش‌سرایی برای مریم میر‌زاخانی خبر داد.

نیروی ماهر برای اشتغال نداریم/ تغییر نام یکی از پژوهش‌سراهای تهران به نام مریم میرزا خانیبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم امضای تفاهم نامه بین آموزش و پرورش شهر تهران و سازمان فضایی ایران برای ایجاد پژوهش‌سرا در حوزه هوا و فضا با حضور عبا‌سعلی باقری مدیر کل آموزش و پرورش تهران، منوچهر منطقی رئیس مرکز ملی فضایی ایران، رضوی معاون مرکز ملی ایران و جمعی از مسئولان مربوطه عصر امروز در محل سازمان فضایی برگزار شد.

 در این مراسم باقری با اشاره به اسناد بالا دستی در نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: باید در بحث تحصیل به اشتغال نیز توجه داشته باشیم و اکنون در سند تحول آموزش و پرورش که در واقع منشور تربیتی آموزش و پرورش و ملاک عمل محسوب شده توجه به رشته‌های مهارتی افزایش یافته است.

 وی ادامه داد: در سراسر دنیا این بحث وجود دارد که در کنار مراکز علمی، هنرستان‌ها و دبیرستان‌هایی وجود داشته باشد.

 مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: یکی از مشکلات کشورمان مسئله نیروی ماهر در کارها است، در کشور فارغ‌التحصیلان ر‌شته‌های مختلف وجود دارد اما نیروی ماهر و تکنسین نداریم که با کارهای بین بخشی این آموزش و پرورش و مراکز علمی  می‌توان این نقیصه را برطرف کرد.

وی با اشاره به اینکه نیروی انسانی باید توان علمی برای کار و مهارت را داشته باشد، گفت: در آموزش و پرورش فارغ‌التحصیلان رشته‌های کارآمد بیکار نیستند، اما در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد شاهد افراد بیکار هستیم چرا که در هنرستان‌ها نیروی ماهر تربیت شده اما در رشته‌های دانشگاهی به بعد عملیاتی توجه نمی‌شود.

 باقری با بیان اینکه پتانسیل خوبی در کشور و تهران برای پژوهش‌سراها داریم تصریح کرد: پژوهش‌سراها محدودیت مدارس را نداشته و می‌توانند عملکرد خوبی از خود نشان دهند.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد: برای افرادی که تمایلی به حضور در هنر‌ستانها ندارند تاثیر گذار است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه نانو‌فناوری و موا‌ردی از این قبیل پژوهش‌سراهایی در نظر گرفته شده است، گفت: تاسیس پژوهش‌سراهایی ‌در حوزه هوا و فضا می‌تواند برای علاقه‌مندان به این عرصه کمک کننده باشد.

 باقری همچنین از تغییر نام پژوهش‌سرای امید در منطقه 2 تهران به نام مرحوم مریم میر‌زاخانی خبر داد و گفت: این فرآیند فردا به طور رسمی انجام می‌شود.

 توجه به کاربری آموزه‌های هوا و فضا برای دانش آموزان

 منطقی در این مراسم با بیان اینکه باید در حوزه فضایی پیشرفت کنیم، گفت: در بخش هوایی عملکرد بهتری داشته و شبیه‌سازی‌هایی در این حوزه انجام دادیم.

 وی افزود: پهباد‌های تجاری توسط تکنسین‌ها طراحی و ساخته می‌شوند که این مسئله بسیار ارزشمند است.

 رئیس مرکز ملی فضایی ایران گفت: در حال حاضر نیازمند افزایش کاربری در حوزه هوا و فضا و تلاش برای آموزش اینترنت اشیا به جامعه هستیم و 31 کاربری هوا و فضا در نظر گرفته شده است.

 در ادامه مراسم رضوی با بیان اینکه باید کار عملیاتی در حوزه هوا و فضا انجام شود، گفت: اغلب دانشجویان بنا بر اسم وارد این رشته می‌شوند و شناخت چندانی از آن ندارد در حالیکه با آموزش در سطح پایین‌تر می‌توان آشنایی حدودی با این عرصه را برای دانش‌آموزان و دانشجویان آینده فراهم کرد.

انتهای پیام/ 

تاسیس پژوهش سراها در حوزه هوا و فضا 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.