به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،دکتر نقوی رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان کرمان، گفت: 35 هکتار از باغات گردو (حدود 7700 اصله درخت) در این طرح هرس و کود دهی و پاکنی شده و سایر عملیات جمع آوری چوب های آلوده هرس شده ، نصب تله های فرمونی و نصب دیسپنسرهای اختلال در جفتگیری نیز بر اساس تصمیمات کمیته فنی انجام شده است.
وی در ادامه گفت متاسفانه عدم جمع آوری دقیق و کامل چوب های آلوده به خاطر عدم همکاری ساکنین و اهالی، عدم آبیاری و آبیاری غیر اصولی، طولانی شدن امر امحا چوب ها و تغذیه نامناسب درختان سبب شده در برخی مناطق باز هم شاهد خسارت کرم خراط در سال جاری باشیم.
دکتر نقوی در ادامه گفت: درصورت عدم انجام کارهای پیش بینی شده خسارت این آفت بیشتر از سال قبل خواهد بود، بنابراین باید با توجه به هرس و کود دهی انجام شده آبیاری منظم و صحیح درختان، حذف درصد زیادی از لاروها در شاخه های سال جاری را امکان پذیر نمود.
در پایان پورخاتون معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان ضمن تشکر از بابت کارهای انجام شده توسط سپاه و جهاد خواستار مشارکت بیشتر کشاورزان شد و اعلام کرد کارهای انجام شده تا کنون بر اساس مصوبات کمیته فنی بوده و این عملیات باید بصورت کامل و جامع در 2 تا 3 سال آینده هم اجرا شود.
انتهای پیام/ی
مبارزه با آفت کرم خراط در بردسیر