به گزارش خبرنگار حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، "احمد نصیری" رئیس این اتحادیه میگوید که برای ایجاد انسجام بیشتر بین رسانههای تصویری، اقدام به ایجاد این اتحادیه کردهاند.
به گفتهی او، در حال حاضر ۱۱ تلویزیون محلی عضو این اتحادیه هستند.
مسوولان رسانههای تصویری در هرات نیز از ایجاد این اتحادیه استقبال کرده و تأکید کردند که این اتحادیه برای اهداف مختلف ایجاد شده، اما ارتباط مستقیم با نهادها و سازمانهای خارجی و داخلی و نهادهای تمویل کننده از مهمترین دلایل ایجاد این اتحادیه است.
حبیبالله فراهی، مسوول یکی از رسانههای دیداری در هرات میگوید که اکنون رسانههای محلی اتحادیه و یا آدرس مشخص دارند.
یکی دیگر از اهداف ایجاد این اتحادیه جلوگیری از تصمیمگیریهای خودسرانه رسانههای مرکز در قبل رسانههای محلی هرات عنوان شده است.
رئیس این اتحادیه میگوید که دیگر به کسی اجازه نخواهد داد تا به صورت خودسر برای رسانههای هرات تصمیم بگیرد.
از سویی هم در گذشته انسجام و یکپارچگی در میان رسانههای هرات کمتر به چشم میخورد، اما اکنون این رسانهها قصد دارند تا وابستگی به مرکز کشور را کم کرده و مستقل و هدفمند کار کنند.
"آریا رئوفیان" رئیس اداره اطلاعات و فرهنگ هرات نیز میگوید که راهاندازی این اتحادیه میتواند تحولات خوبی را در پی داشته باشد.
رئوفیان افزود که حمایت از رسانهها یک اولویت است، ولی باید برنامههای سیاسی، فرهنگی و شبکههای اجتماعی به گونه درست مدیریت شوند.
او همچنین از افتتاح شهرک رسانهای در هرات در آینده نزدیک خبر داد.
از سوی دیگر، جنرال "محمدجمعه عدیل" سرپرست مقام ولایت و فرمانده پلیس زون ۶۰۶ انصار از تأسيس اتحاديه رسانههای آزاد ولايت هرات استقبال کرد و بر حمايت از فعاليت آزاد رسانهها تأكيد نمود.
او بر این باور است که وجود چنین اتحادیههایی میتواند بر وحدت و انسجام جامعه رسانهای مؤثر باشد.
رسانههای تصویری طی چند سال اخیر در هرات به طورچشمگیری افزایش یافته و در هیچ ولایت دیگر افغانستان جز پایتخت، نمیتوان به این تعداد، رسانهی تصویری یافت.
بر اساس گزارشها، قرار است که در آینده اتحادیه رسانههای صوتی نیز در ولایت هرات راهاندازی شود.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید