آموزش و پرورش در روز‌های نسبتا آرام خود نیز با رویداد‌هایی مواجه بوده که به برخی از این موارد در ادامه اشاره می‌شود.

تعیین تکلیف ریاست دانشگاه فرهنگیان در انتظار وزیر جدید/ تخصیص اعتبار به فعالیت‌های فوق برنامه مناسب نیستبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تعیین تکلیف ریاست دانشگاه فرهنگیان در انتظار وزیر جدید، تخصیص اعتبار به فعالیت‌های فوق برنامه مناسب نیست، اعلام نتایج آزمون ورودی دبیرستان‌های استعداد‌های درخشان، جزئیات ثبت نام کتاب‌های درسی، ارزشیابی توصیفی دانش آموزان ابتدایی آسیب شناسی می‌شود، جزئیات دوره‌های مهارت‌آموزی در دانشگاه شهید رجایی و امنیت سوالات؛ نیمه گمشده نظام آموزشی از جمله مهم‌ترین رویداد‌های این هفته محسوب می‌شود.

تعیین تکلیف ریاست دانشگاه فرهنگیان در انتظار وزیر جدید
اسدالله عباسی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در مورد ریاست دانشگاه فرهنگیان و اهمیتی که این نهاد آموزشی در تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش دارد، عنوان کرد: با توجه به تأثیرگذار بودن این دانشگاه در دولت آینده و با انتخاب وزیر جدید آموزش و پرورش باید به این مسئله نگاه جدی‌تری شود تا این دانشگاه در شرایط بهتری به فعالیت بپردازد.

عباسی افزود: دانشگاه فرهنگیان نیز به عنوان یکی از مسیرهای تأمین نیروی انسانی محسوب می‌شود که با جذب افراد در رشته‌های مورد نظر آموزش و پرورش بحران کمبود نیروی انسانی در سال‌های آتی را کاهش می‌دهد.

تخصیص اعتبار به فعالیت‌های فوق برنامه مناسب نیست
مهدی فیض معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: آموزش وپرورش نهادی است که مطالبات جامعه از آن بسیار است، اما در تخصیص بودجه جز اولویت چندم قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: در شرایطی که  ۹۸درصد بودجه آموزش و پرورش صرف نیروی انسانی می‌شود با ۲ درصد هزینه باقی مانده باید برنامه‌های فوق برنامه ساماندهی شود که کاری بسیار دشوار است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: در برنامه‌های فوق برنامه باید براساس احادیث امید را در دانش آموزان زنده کنیم و نقطه قوتی به‌ای آن‌ها ایجاد کرد.

فیض با اشاره به اینکه هر دانش آموز باید در یک مهارت به تسلط کافی برسد، تصریح کرد: فعالیت‌های فوق برنامه به گونه‌ای ترتیب داده شود که دانش آموز در مهارتی خاص امیدوارباشد و احساس پیشگامی کند.

اعلام نتایج آزمون ورودی دبیرستان‌های استعداد‌های درخشان
فهرست نتایج آزمون ورودی پایه هفتم و دهم دبیرستان­‌های استعداد‌های درخشان که در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ۹۶ در سراسر کشور به‌صورت هم‌زمان برگزار شده بود، در اختیار ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها قرار گرفت.

این آزمون به منظور شناسایی و جذب دانش‌آموزان صاحب استعداد برتر برای ادامه تحصیل در دبیرستان‌های استعداد‌های درخشان و جهت سیاست‌های اصولی وزارت آموزش و پرورش و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش، برای سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ از بین حدود ۲۶۴ هزار نفر داوطلب شرکت کننده در آزمون، برای ورود به پایه‌های هفتم و دهم برگزار شد.

جزئیات ثبت نام کتاب‌های درسی
لیدا نیک روش مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش در خصوص ثبت نام کتاب درسی دانش آموزان اظهار کرد: کتاب‌های درسی پایه اول، هفتم و کتاب‌های تکمیلی دانش آموزان سمپاد از ۱، ۵ تیرماه آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شرط ثبت سفارش کتاب‌های درسی، ثبت نام آن‌ها در سامانه سناد است، ادامه داد: دانش آموزان پایه اول ابتدایی باید در سامانه سناد ثبت نام کرده باشند و بعد از این مرحله امکان ثبت سفارش کتاب درسی را دارند.

مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: کتاب‌های درسی پایه یازدهم نیز در حال آماده سازی بوده و تا شروع سال تحصیلی در اختیار دانش آموزان این پایه قرار می‌گیرد.

جزئیات دوره‌های مهارت‌آموزی در دانشگاه شهید رجایی
علی پورکمالی انارکی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید رجایی در مورد برنامه آموزشی این دانشگاه برای دوره‌های مهارت‌آموزی عنوان کرد: دوره آموزشی برای مهارت‌آموزان دوره فنی‌حرفه‌ای که قریب به یک هزار و ۱، ۰، ۰ نفر را شامل می‌شود در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: این افراد در شغل هنرآموز برای تدریس همچنین تکنسین هنرستان‌ها آموزش می‌بینند و در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی بیان کرد: ثبت‌نام دوره‌ها از هفدهم تیرماه برای مهارت‌آموزان با مراجعه به سایت دانشگاه و آپلود مدارک آغاز می‌شود و براساس برنامه‌ریزی دوره‌ها در دو بخش حضوری و غیر حضوری برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: از هفته دوم مرداد ماه تا پایان شهریور دوره‌های عملی در ۳ الی ۴ هفته برای مهارت‌آموزان برگزار می‌شود که افراد باید به طور حضوری در دوره‌ها شرکت کنندو برای این منظور ۵ روز در کشور در نظر گرفته و اکنون در حالی رایزنی برای این تقسیم‌بندی هستیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی با اشاره به اینکه از هفته دوم شهریور ماه آزمون‌های اینترنتی و حضوری برگزار می‌شود، افزود: افراد در شرایطی که حائز امتیاز لازم باشد به مرکز آموزش نیروی انسانی معرفی می‌شوند.

امنیت سوالات؛ نیمه گمشده نظام آموزشی
سیدجواد ساداتی نژادعضوکمیسیون آموزش و تحققات مجلس در خصوص وضعیت لو رفتن سوالات امتحانات ن‌هایی اظهار کرد: این موضوع باید از زوایای مختلف مورد توجه قرار گیرد و آموزش و پرورش مدت بسیاری است که اقدام به برگزاری امتحانات می‌کند، اما در موار‌دی این مسئله با مشکلاتی مواجه می‌شود.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش برای لو رفتن سؤالات امتحانی توجیها ت متفاوتی ارائه می‌دهد و از جمله این موارد مشابه بودن سوالات سال گذشته و امسال است همچنین در مواردی مدعی است اگر هم لو رفتن سؤالا‌تی رخ داده باشد دقایق منتهی به شروع آزمون بوده که امکان دسترسی دانش‌آموزان بسیار محدود است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عنوان کرد: امسال و همچنین سال گذشته مسئله امنیت سؤالات امتحانات نهایی مشکل داشت و گاهی در کنکور مقاطع مختلف نیز امنیت خدشه‌دار شده که عاملی برای استرس داوطلبان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.