به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، ایالت های مریلند، دلاوِر و لوئیزیانای آمریکا نیز روز گذشته (دوشنبه) اعلام کردند که نمیتوانند اطلاعات شخصی رأیدهندگان را به کمیسیون بررسی «تقلب» در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا که از سوی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا تشکیل شده است، ارائه دهند.
تاکنون بیش از 20 ایالت آمریکا از جمله ویرجینا، کنتاکی، کالیفرنیا، نیویورک و ماساچوست با ارائه اطلاعات شخصی رأیدهندگان انتخابات ریاست جمهوری به کمیسیون تقلب در انتخابات دونالد ترامپ مخالفت کرده و گفتهاند: این اقدام غیرضروری است و ناقض حریم شخصی افراد محسوب م شود.
برایان فراش، دادستان کل مریلند در بیانیهای اعلام کرد: درخواست این کمیسیون از ما برای ارائه اطلاعات شخصی رأیدهندگان غیرقانونی است. به نظر میرسد این اقدام تنها برای ارعاب رأیدهندگان و برآورده کردن این توهم دونالد ترامپ است که او در کسب آرای مردمی هم پیروز شده است.
یکی از مقامات ارشد لوئیزیانا نیز اعلام کرد: کمیسیون تقلب در انتخابات در صورت تمایل می تواند آن مقدار اطلاعات محدودی که در اختیار قرار دادن آن برای همه نامزدهای انتخابات قانونی است را خریداری کند.
رئیس کمیسیون انتخابات ایالت دلاور نیز اعلام کرد نمیتواند این اطلاعات را در اختیار کمیسیون تقلب در انتخابات قرار دهد؛ زیرا برخی از آنها محرمانه است.
کمیسیون تقلب در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با ارسال نامه، از 50 ایالت درخواست کرد که اطلاعات شخصی رأیدهندگان شامل نام، چهار رقم آخر شمارههای ملی، نشانی محل سکونت، تاریخ تولد، جهتگیریهای سیاسی و سوابق شرکت در انتخابات را در اختیار این کمیسیون قرار دهند.
به دنبال مخالفت ایالتهای مختلف با این درخواست، دونالد ترامپ در حساب توییتر خود از همکاری نکردن بسیاری از ایالتهای آمریکا در ارائه این اطلاعات شخصی انتقاد کرد و گفت با این کار سعی دارند چه چیزی را پنهان کنند؟
دونالد ترامپ در ماه مه کمیسیون تحقیقات در خصوص تقلب در انتخابات ریاست جمهوری را تشکیل داد. وی بدون ارائه هیچ مدرکی مدعی شده است که در انتخابات 7 نوامبر 2016، میلیونها نفر از مردم آمریکا به صورت غیرقانونی به «هیلاری کلینتون»، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رأی دادهاند. به همین دلیل کلینتون در کسب آرای مردمی پیروز شده است.
انتهای پیام/