به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی فیروزمند روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:مردم نباید به موسسات غیر وکیل اعتماد کنند زیرا نظارتی بر آنها وجود ندارد زیرا در برخی موارد هزینه را می پردازند اما حتی در پرونده وکالت نامه ای هم گذاشته نمی شود.
وی افزود: امیدواریم ثبت این موسسات موکول به مجوز کانون وکلا شود و با تحقق این امر مرجع نظارت، کانون وکلا است و این کانون در قبال آنها پاسخگو خواهد بود
فیروزمند با بیان اینکه تعداد زیادی از این موسسات غیرقانونی شناسایی شده اند افزود : بسیاری از این موسسات بر اساس گزارش های مردمی شناسایی می شوند ک مورد را کانون وکلا شکایت کرده و موسسه پلمب شده است زیرا موضوع این موسسه وکالت در دادگستری و سایر محاکم است در صورتی که چنین اختیار قانونی را نداشته اند.
وی گفت: مردم باید در مراجعه به موسسات وکالت، پروانه وکالت وکلا را درخواست و مشاهده کنند.
فیروزمند همچنین گفت : همواره این اشکال به کانون و کلا مطرح می شود که چرا ظرفیت این کانون کم است درصورتی که با تعطیل شدن موسسات وکالت یا واگذاری آنها به وکلا می توان ظرفیت کانون را ارتقاء داد.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر موسساتی به ثبت رسیده است که اعضای آنها عضو کانون وکلا نیستند و اقدام به راه اندازی موسسات وکالت کرده اند گفت: برابر قانون افرادی که دارای پروانه وکالت نیستند نمی توانند در این زمینه فعالیت کنند.
وی افزود: برخی موسسات که اختیار مشاوره حقوقی هم ندارند، با عنوان موسسه وکالت فعالیت می کنند که این دغدغه ها به ریاست کل دادگستری اعلام شده است.
فیروزمند اظهار مرد: نشست مشترکی را برای اولین بار با رئیس کل دادگستری و دادستان کرمان در محل کانون وکلا برگزار کردیم و این نشست نشان دهنده تعامل بین این کانون و دستگاه قضایی است.
وی با بیان اینکه در این نشست اطلاعات خوبی به دستگاه قضایی استان ارائه شده است گفت: بر اساس قانون برای موسسان فاقد صلاحیت های لازم که اقدام به راه اندازی موسسه وکالت کنند از یک تا 6 ماه حبس تعیین شده است.
نایب رئیس هیات مدیره کانون وکلای دادگستری کرمان با بیان اینکه مردم اطلاع ندارند که موسسان یک موسسه، وکیل دادگستری هستند یا خیر گفت: برخی از مردم بعد ازعقد قرارداد متوجه وکیل نبودن افراد می شوند و این موجب جزم زایی می شود.
عضو اصلی هیات مدیره کانون وکلای دادگستری استان کرمان نیز دراین جلسه گفت: کانون وکلای کرمان گام های اساسی در ایجاد تعامل سازنده با دستگاه قضایی برداشته است.
محمد رضوانی افزود: ایجاد تعامل بین وکلا و دستگاه قضایی نیاز به ایجاد احترام و حرمت متقابل و اعتمادسازی دارد.
وی تاکید کرد: شأن وکلا باید در مراجع قضایی حفظ شود و این امر به یک مصوبه قانونی تبدیل شده است زیرا در برخی موارد وکلا در تعاملات قانونی در برخی موارد هم شأن قاضی در نظر گرفته شده اند.
رضوانی تصریح کرد: اگر نگاه قاضی این باشد که وکلا آمده اند تا رسیدن به احقاق حق به قاضی کمک کنند، به یقین تعامل بین دستگاه قضایی و کانون بیشتر می شود.
عضو کانون وکلا اظهار کرد: معاضدت قضایی یکی از مصادیق تعامل بین کانون وکلا و دستگاه قضایی است زیرا کانون بر اساس وظیفه خود باید به افرادی که نیاز به کمک دارند اما توان مالی لازم را ندارند، کمک کند.
وی اظهار کرد: در سال گذشته تعداد 362 فقره وکالت تسخیری و 305 مورد نیز از سوی بهزیستی به کانون وکلا ارجاع شده که مورد رسیدگی قرار گرفته است.
یک هزار و 300 نفر عضو کانون وکلای استان کرمان هستند به گونه ای که در همه شهرستان های دارای حوزه قضایی، وکیل وجود دارد.
انتهای پیام/ح