یک شرکت خصوصی در جنوب چین پروژه ساخت شهری بدون آلایندگی و کاملا گیاهی را آغاز کرده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به‌ نقل از Designboom، آلایندگی و گازهای گلخانه‌ای یک نگرانی جدی برای امروز و آینده است و برای نخستین‌ بار در تاریخ بشر، بزرگ‌ترین کشور تولید کننده آلاینده در جهان (اکنون چین در این رتبه قرار دارد) عزمی جدی برای مبارزه با آن دارد.
مقامات پکن به‌تازگی سیاست‌های مبارزه با تولید گاز کربنیک را در دستور قرار داده‌اند و برای دستیابی به آن دست شرکت‌های خصوصی را نیز باز گذاشته‌اند. شرکت بوئری در همین‌ راستا پروژه ساخت و ساز در منطقه لیوژو را آغاز کرده است که ظرفیت زندگی 30 هزار نفر را خواهد داشت.
در این شهر بیش از یک میلیون گیاه نیز در کنار انسان‌ها زندگی می‌کنند که سالانه توان جذب 10 هزار تن دی‌اکسید کربن و 57 تن انواع آلاینده دیگر را دارند و در مقابل 900 تن اکسیژن نیز به بیرون پمپاژ می‌کنند.
این شهر برای گرمایش و سرمایش خود متکی به انرژی زمین‌گرمایی‌ است و حمل و نقل خصوصی و عمومی در آن با استفاده از خودروها و قطارهای برقی انجام می‌شود. انرژی برق نیز در این شهر با استفاده از هزاران پنل خورشیدی مخفی در ساخت و ساز تأمین می‌شود تا شهری بدون آلایندگی پدید آید.
این ایده به‌ ظاهر ایده‌ای قابل اجرا و قابل تعمیم است اما واقعیت چیز دیگری خواهد بود. محلی که شهر جنگلی در آن واقع شده هرگز با دماهای پایین هوا روبه‌رو نمی‌شود و باران خوبی نیز در طول سال دارد پس رشد گیاهان و کار دائمی آنها یک فرآیند طبیعی‌ است و مشکلات دیگر نقاط دنیا در آن وجود ندارد. شرکت بوئری برنامه‌ریزی کرده است که شهر جنگلی تا سال 2020 آماده سکونت و خدمت‌رسانی به مردم باشد.

منبع:آنا

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.