سهم ویندوز ۷ در بازار سیستم عامل‌ها دوباره افزایش داشته است و اکنون این سیستم عامل روی ۵۰ درصد سیستم‌های کامپیوتری دنیا فعال است.

ویندوز 7 روی ۵۰ درصد از سیستم های کامپیوتری فعال استبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با وجود تلاش‌های زیاد مایکروسافت برای فراگیر شدن ویندوز ۱۰، تصور این است که این سیستم عامل با سرعت زیادی سهم بازار خود را افزایش می‌دهد، اما در واقعیت این گونه نیست و هنوز دیگر نسخه‌های ویندوز نیز سهم قابل توجهی دارند.

سهم بازار ویندوز ۷ که قرار است پشتیبانی از آن در ژانویه‌ی ۲۰۲۰ خاتمه یابد، نسبت به ویندوز ۱۰ سریع‌تر بوده که ما را به این سمت سوق می‌دهد شاید مایکروسافت باعث شده تا کاربران دوباره به عقب بازگردند.

براساس اطلاعاتی که توسط موسسه NetMarketShare برای ماه می منتشر شده است، ویندوز ۷ نزدیک به ۵۰ درصد (به طور دقیق ۴۹.۴۶ درصد) از سهم بازار کامپیوتر‌های شخصی در دنیا را به خود اختصاص داده است که این میزان در ماه آوریل ۴۸.۵ بوده است.

درست زمانی که بیشتر تمرکزها روی ویندوز ۱۰ است، سهم ویندوز ۷ نزدیک به یک درصد رشد داشته است. نکته‌ی قابل توجه دیگر این است که افزایش سهم ویندوز ۷ دقیقا زمانی رخ داده که این سیستم عامل قربانی اصلی باج‌افزار WannaCry بوده و از طرف دیگر هیچ آسیبی به ویندوز ۱۰ نرسیده است.

از طرف دیگر، سهم بازار ویندوز ۱۰ نیز افزایش داشته است؛ اما این بار این میزان خیلی قابل توجه نیست. آخرین نسخه‌ی سیستم عامل ویندوز در ماه آوریل ۲۶.۷۸ درصد از بازار را در اختیار داشته که این میزان با رشد ۰.۵ درصدی طی یک ماهه گذشته روبرو بوده است.

آمارهای به دست آمده به ویژه زمانی پس از حمله‌ی WannaCray جالب به نظر می‌رسد. در حالی که بسیاری انتظار داشتند سیستم‌ عامل‌هایی چون مک، لینوکس یا حتی ویندوز ۱۰ از این فرصت بهره بگیرند، اما این ویندوز ۷ بوده که حتی با وجود احتمال آلودگی به باج‌افزار جدید، همچنان مورد استقبال کاربران است.

البته وصله‌ی امنیتی لازم برای مقابله با باج‌افزار واناکرای در ماه مارس برای ویندوز ۷ منتشر شده است، بنابراین افرادی که آخرین بروزرسانی ویندوز را نصب کرده بودند با مشکل خاصی روبرو نیستند.

اما همچنان به اعتقاد متخصصان امنیتی، ویندوز ۷ بیشتر از دیگر سیستم عامل‌ها حتی ویندوز ایکس‌پی مورد هدف باج‌افزار جدید بوده است، چرا که نسخه‌های زیادی از این سیستم عامل وجود دارد که آخرین بسته‌های امنیتی را نصب نکرده‌اند یا مدیران آی‌تی در بروزرسانی سیستم‌های خود تعلل کرده‌اند.

اما در مقابل ویندوز ۱۰ کامل ایمن بوده است، اما این موقعیت نتوانسته کاربران برای بروزرسانی به این سیستم عامل مجاب کند.

منبع:زومیت

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.