بیش از 90تن زیره سبزدر استان اصفهان برداشت شده است .

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،کارشناس مدیریت امور باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت :این میزان زیره سبز از 134هکتار اراضی کشاورزی در شهر ستان ها ی خور و بیابانک، دهاقان،مبارکه و نطنز برداشت شده است .

محسن شاه طالبی با بیان اینکه این چهار شهرستان از مراکز اصلی کاشت زیره هستند افزود :بیش از 15کیلو گرم زیره سیاه نیز از دو هزار هکتار اراضی کشاورزی شهرستان خوروبیابانک برداشت شده است .

وی در خصوص خواص و آثار دارویی زیره نیز گفت: زیره غنی از املاح معدنی شامل آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، منگنز و منیزیم است که مصرف مس و آهن موجود در آن برای تولید گلبول‌های قرمز خون ضروری است .

شاه طالبی افزود :انواع ویتامین‌های ضروری شامل A ، E، C را می توان از این چاشنی گیاهی مفید دریافت کرد.

 

 

 

انتهای پیام/م

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.