به گزارش خبرنگار
حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ بررسیها نشان میدهند، مصرف سوپ داغ حتی موثرتر از بخور صورت میتواند التهاب ریهها و مخاط بینی را کاهش دهد و به پشتیبانی از گلبولهای سفید خون برای مقابله با عوامل بیماری زا بپردازد. پزشکان عنوان کردهاند پروتئین و کلسیم موجود در سوپ مرغ دارای اثر ضد التهابی در بدن است.
گفتنی است، براساس تحقیقات مصرف سوپ داغ باعث رفع احتقان و گرفتگی بخشهای تنفسی بدن و از بین رفتن عفونت سیستم ایمنی بدن میشود.
مواد لازم:
مرغ --- نصف سینه
جو پوست کنده --- ۰.۵ کیلو گرم
جو پرک --- یک پیمانه
قارچ --- ۰.۵ کیلو گرم
هویج --- ۰.۵ کیلوگرم
پیاز --- ۲ عدد بزرگ
جعفری و گشنیز --- یک پیمانه
رب --- یک قاشق غذا خوری
آب لیمو--- یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و ادویه --- به میزان لازم
آبغوره --- به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این سوپ کافی است که جو پوست کنده و جو پرک شده را پاک کنید و بشویید(در صورتی که چندین ساعت آن را خیس کرده باشید).
یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با نصف سینه ی مرغ،کمی نمک و ادویه کاری و زردچوبه بگذارید آب پز شود. پس از آب پز شدن، مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
دو پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کنید و با کمی نمک سرخ کنید تا طلایی شود. قارچ را نگینی ریز خرد کنید و با یک قاشق آبلیمو روی حرارت بگذارید. قارچ ابتدا آب می اندازد و زمانی که آب آن خشک شد از روی حرارت بردارید. هویج را رنده کنید نوعی رنده که خلال خلال نازک شود.
اگر سبزی تازه استفاده کنید بهتر است جعفری و گشنیز را بشویید و ریز خرد کنید. در غیر این صورت می توانید از سبزی خشک شده استفاده کنید.
پیاز داغ، جوی خیس شده با همان آبی که خیس کرده اید، مرغ ریش ریش شده، قارچ آب پز، هویج رنده شده، سبزی خرد شده را با مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا تمامی مواد سوپ جو جا بیفتد. جا افتادن سوپ جو به گونه ای است که مواد و آب از هم جدا نیفتد بلکه یکدست باشد و لعاب بدهد.
در این مرحله رب، نمک، فلفل و آبغوره سوپ جو را بریزید و مزه کنید تا طعم دلخواه شما به دست آید.
انتهای پیام/