به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان روز دوشنبه به نقل از رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی این اداره کل افزود: صادرات ماهی قزل آلا از اصفهان به کشور امارات از این پس هفتهای ۲ بار (روزهای دوشنبه و پنجشنبه) انجام میشود.
منصور کیمیایی اضافه کرد: این محصول در یکی از شرکتهای بسته بندی آبزیان زیر نظارت اداره کل دامپزشکی استان، بسته بندی و از طریق فرودگاه شهید بهشتی اصفهان صادر میشود.
وی گفت: افزایش ظرفیت اصفهان در تولید انواع فرآوردههای خام دامی و آبزیان سبب شده است تا صادرات این فرآوردهها از استان افزایش یابد.
کیمیایی افزود: هر سال سعی میشود متناسب با نیاز کشورهای هدف، محصولات جدیدی به سبد صادراتی مواد پروتئینی استان اصفهان اضافه شود.
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی این اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: این اداره کل آمادگی دارد تا در راستای افزایش صادرات غیرنفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی با انجام نظارتها و ارائه مشاورههای لازم، به صادرکنندگان این بخش کمک کند.
بر اساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، سال گذشته ۶ هزار و ۵۷۶ تُن انواع آبزی (ماهیان گرم آبی، سردابی و خاویاری) در مناطق مستعد استان تولید شد.
میزان تولید انواع آبزیان در استان در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن (۹۴)، ۲۴ درصد داشته است.
چهار هزار و ۸۴۵ تُن از انواع آبزیان خوراکی تولید شده در استان در سال گذشته مربوط به ماهیان سردابی (قزل آلا) بود.
شهرستانهای سمیرم با یکهزار و ۶۱۵ تُن (۳۳ درصد)، فریدونشهر با یکهزار و ۲۰ تُن (۲۱ درصد)، اصفهان با یکهزار تُن (۲۰ درصد)، گلپایگان با ۴۱۷ تُن (۹ درصد) و چادگان با ۲۵۰ تُن (۵ درصد) به ترتیب رتبههای اول تا پنجم تولید ماهیان سردابی (قزل آلای رنگین کمان) در استان اصفهان را به خود اختصاص داده اند.
تولید این ماهی در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ در استان اصفهان از رشد ۳۸ درصدی برخوردار بود.
ماهیان سرد آبی در استان با روشهای مختلف و متنوعی و با بهره برداری از آبهای شیرین و لب شور تولید و به بازار عرضه میشود.
مزارع منفرد پرورش ماهی قزل آلا (استخرهای Race way یا آبراهه ای) و استخرهای ذخیره آب کشاورزی از جمله طرحهای مهم آبزی پروری در استان اصفهان است.
انتهای پیام /ف