عبدالرضا اکبری گفت: هر کتابی ارزش و اهمیت اینکه خوانده شود، را دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  عبدالرضا اکبری از هنرپیشه‌های ایرانی است که در تئاتر، تلویزیون و سینما نقش‌آفرینی کرده‌ است. وی فعالیت خود را در زمینه تئاتر در سال ۱۳۴۷ و در نمایش‌های تلویزیونی از سال ۱۳۶۰ شروع کرد وی در سال ۱۳۶۳ با شرکت در فیلم سینمایی «زندان دوله تو» اثر  (رحیم رحیمی‌پور) به عالم سینما قدم نهاد. با وی درباره کتابخوانی گفتگو کردیم.
 
عبدالرضا اکبری در خصوص تأثیر مطالعه در کارهایش گفت: به طور کلی مطالعه ذهن انسان را باز و سلول‌های مغز را فعال می‌کند. انسان همیشه با مطالعه مکرر و مداوم آمادگی این را دارد تا با مسائل مختلف، مشکلات و موانع بجنگد. مطالعه انسان را به روز می‌کند و بخش وسیعی از داشته‌ها و اطلاعات فرد را که به شغل او هم مربوط است آماده نگه می‌دارد. به طور قطع مطالعات تخصصی بسیار به من کمک کرد و مطالبی را که درباره سینما و تئاتر بود، به من آموخت.

وی افزود: کتاب‌های زیادی وجود دارد و هر کتابی ارزش و اهمیت این را دارد که خوانده شود. کتاب‌های بسیاری در زمینه نمایشنامه، رمان و موضوع تاریخی وجود دارد. برایم سخت است که از میان کتاب‌ها یکی را انتخاب و به عنوان بهترین کتابی که خوانده‌ام به شما معرفی کنم.

این بازیگر سینما و تئاتر در خصوص تلاش خود برای تشویق افراد به کتابخوانی اظهار داشت: فکر می‌کنم مطالعه را باید به صورت برنامه‌ریزی شده انجام داد و کتاب باید در سبد کالاهای فرهنگی مردم قرار بگیرد. شاید یک عده به دلیل گرانی قیمت کتاب مطالعه نمی‌کنند. قشر دانشجو نیز برای برطرف کردن نیاز خود به کتاب به کتابخانه مراجعه می‌کند. کتاب خواندن باید به یک عادت تبدیل شود.  

وی تصریح کرد: برای آنکه بتوانیم کتابخوانی را رواج دهیم کتاب را به خانواده‌ها برسانیم تا به آن علاقه‌مند شوند. در این هنگام عادت به کتابخوانی در فرد ایجاد می‌شود. هر کسی به خاطر یک سری مشکلات شاید کمتر فرصت این را پیدا کند سراغ کتاب برود. باید دغدغه‌های زندگی را کم کرد تا مردم جامعه فرصت کنند فیلم و تئاتر ببینند و کتاب را در هر مکانی از مترو گرفته تا صف انتظار، بیمارستان و غیر ذلک در دست بگیرند.
 
 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.