رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: خوراکی غیر بهداشتی، سلامت جامعه را به خطر انداخته و خیال خاطیان این امر را در فروش این مواد راحت کرده است.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حسین عزیزی در خصوص نظارت بر فروش خوراکی‌های غیر بهداشتی در پایتخت گفت: نظارت بر فروش خوراکی‌های غیر بهداشتی در سطح شهر، برعهده وزارت بهداشت و درمان است که به صورت مقطعی، کلی و ناپیوسته در چند منطقه انجام شده است و عواقبی، چون رشد قارچ گونه فروش مواد غذایی ناسالم را به همرا داشته است.

وی افزود: استفاده از اسید سیتریک و رنگ‌های غیرمجاز در مواد خوراکی، چون آلو، لواشک و خشکبار و نظارت بر فروش آزاد آن در شهر، به وفور به چشم می‌خورد، براین اساس آرامش خیال خاطیان از عدم نظارت بر بهداشت مواد مصرفی، عرضه مواد خوراکی در فضای باز و آلوده را افزایش، و سلامت جامعه را به خطر انداخته است.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران تصریح کرد: وزارت بهداشت ودرمان، در بخش نظارت بر بهداشت مواد خوراکی، عملکرد خوبی نداشته و موجبات فروش مواد مضر و آلوده را فراهم کرده است که بر این اساس پیشنهاد می‌شود وزارت بهداشت و درمان، وظیفه نظارت بر فروش موادغذایی را به سازمان دیگری محول کند. 

وی یادآور شد: توصیه می‌شود مردم از خرید میوه هایی مانند چاقاله بادام و گوجه سبز و در گوشه و کنار خیابان ها، جدا خودداری کنند چرا که علاوه بر استفاده از آب و نمک غیربهداشتی، آلودگی هوا بر آنها تأثیر گذاشته و منجر به بروز بیماری‌های متعددی در بدن می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
بعد از مضراتی که میگین اما عجب خوشمزه سا آدم با دیدن عکسش هم آب از دهنش راه میوفتد .