امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت فلافل عدس آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت نوعی دیگر از فلافل آشنا کنیم؛ فلافل عدس! روش پخت این فلافل بسیار ساده است و در آن از دال عدس یا عدس زرد، استفاده می‌شود. برای آشنایی با روش پخت فلافل عدس، با ما همراه باشید.
 
 
طرز تهیه فلافل عدس 
 
مواد لازم:
 
دال عدس (خیس شده): یک پیمانه
 
پیاز رنده شده: یک چهارم پیمانه
 
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
 
سیر رنده شده: سه حبه
 
گیشنیز خرد شده: نصف پیمانه
 
تخم مرغ: نصف یک عدد یا یک عدد کوچک
 
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
 
پودر زیره: کمی
 
نمک و فلفل: به میزان لازم
 
روغن برای سرخ  کردن
 
طرز تهیه:
 
عدس خیس شده، پیاز، جعفری، سیر و گیشنیز را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. پس از آن، نمک، تخم مرغ، بکینگ پودر، زیره و فلفل را اضافه می‌کنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم. وقتی خمیر، کاملا یک‌دست شد، روغن را در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم. پس از داغ شدن روغن، گلوله‌های کوچکی از خمیر را برداشته و داخل روغن، سرخ می‌کنیم.
 
 
منبع: تابناک
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.