به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سید هادی عقیلی رئیس اداره شیلات شهرستان آمل گفت : با توجه به برنامه ریزی گروه ترویج و آموزش شیلات مازندران و به منظور ترویج فرهنگ آبزی مصرفی در جامعه وبراساس هماهنگی های بعمل آمده با کمیته امور بانوان فرمانداری شهرستان آمل ، باحضور خوب واستقبال گسترده بانوان شاغل ادارات ، و نیز دانشجویان رشته تغذیه و چندتن از بانوان خانه دار دریکی از آموزشگاه آشپزی این شهرستان برگزارشد.
وی افزود: دراین دوره 45 نفراز فراگیران با شیوه های طبخ6 نوع غذا با گوشت ماهی شامل: سوپ ماهی، قلیه ماهی، ته چین ماهی، سالادماهی، خوراک ماهی باقارچو نیز ماهی قزل آلا باسس سبزیجات آشنا شدند .
انتهای پیام/آ