معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درخصوص پیشگیری از ابتلاء به بیماری مشترک انسان و دام هشدار داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ دکتر ابراهیم شکیبا گفت: حتما گوشت قرمز خریداری شده را حداقل به مدت 24ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد بالای صفر، همان دمای یخچال نگهداری، و سپس مصرف کنید.

وی با هشدار نسبت به خودداری از تماس با خون گوشت آلوده و یا پرهیز از گزش کنه و یا له کردن آن افزود: در شرایط نگهداری گوشت در هوای سرد یخچال، ویروس های مبتلا کننده انسان و دام به علت ایجاد اسید لاکتیک موجود در گوشت از بین رفته، و گوشت عاری از خطر انتقال بیماری به مردم شده و قابل مصرف می شود.

 
انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.