به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرضا رحمانیفضلی وزیر کشور در جمع خبرنگاران درباره شایعات مطرح شده مبنی بر مصوبه ممنوعالتصویری احمدینژاد گفت: شورای امنیت کشور هیچ مصوبهای درباره ممنوعالتصویری محمود احمدینژاد نداشته است.
وی تأکید کرد: اخبار منتشرشده مبنی بر ممنوعالتصویری رئیسجمهوری سابق کذب است.
وزیر کشور در رابطه با عدم پخش زنده مناظرات انتخاباتی کاندیدای ریاست جمهوری تصریح کرد: در جلسه کمیسیون تبلیغات ریاست جمهوری دلایل مختلف مطرح و 4 نفر از 5 عضو نظرشان پخش مناظره ها به صورت غیر زنده بود البته در آن جلسه مقرر شد نمایندگان نامزدها در زمان ضبط حضور داشته باشند و بر امر ضبط و پخش نظارت کنند.
وی در ادامه گفت: موضوع پخش مناظرههای ضبط شده که از سوی کمیسیون تبلیغات مطرح شد در افکار عمومی و رسانهها واکنشهای بسیاری داشت ولی من این سوال را میخواهم از شما و همه رسانهها و مردم بپرسم که در مناظرات آزاد و زنده چه حرف و مطلبی قابل بیان است که در مناظرات ضبط شده قابل گفتن نیست؟! تنها نگرانی آن است که عدهای بخواهند مواردی را سانسور کنند و از مناظرات دربیاورند که برای چنین مواقعی پیشبینیهای لازم انجام شده و ناظران و نمایندههای کاندیداها حضور خواهند داشت و هیچکس نمیتواند به جز مواردی که مصداق تهمت، خلاف و برهم زننده شئونات است، موضوعی را از مناظرات خارج کند.
وی اضافه کرد: نکتهای که باید به آن توجه داشت آن است که در برنامههای زنده هر حرفی که زده شود دیگر قابل مدیریت نیست و ما در سال 88 هزینههای بسیاری را بابت این حرفها پرداخت کردیم که آثار آن و کدورتهای آن سال همچنان باقی است.
وزیر کشور در ادامه سخنانش با انتقاد از رفتار برخی رسانهها در واکنش به این تصمیم ستاد انتخابات کشور گفت: من خوشحالم که رسانهها در موضوعات مختلف کشور وارد میشوند و نظرات خود را مطرح میکنند و حتی انتقاد نیز انجام میدهند ولی متاسفانه برخی رسانهها به جای انتشار مسائل کارشناسی، به صورت سیاسی با موضوع برخورد کردند و عنوان کردند که این تصمیم، تصمیم رحمانی فضلی وزارت کشور است حتی برخی دیگر عنوان کردند که این تصمیم با نظر رئیسجمهور و از طریق من گرفته شده در حالی که صادقانه عنوان میکنم در این موضوع هیچ مشورت و همفکری با رئیسجمهور نداشتم و حتی پس از اعلام این مصوبه رئیسجمهور نخستین کسی بود که نسبت به آن معترض شد و نه تنها در شیراز بلکه 2 بار در تماس مستقیم با خودم اعتراض خودش را به این تصمیم ابراز کرد.
رحمانی فضلی در پاسخ به این سوال که بازنگری به این تصمیم انجام خواهد شد یا خیر، گفت: متاسفانه برخی رسانهها عنوان کردند که شب گذشته جلسه تبلیغاتی ستاد انتخابات برگزار شد در حالی که جلسه شب گذشته تنها جلسه کمیسیون نظارت بود ولی در جلسه امروز حتما این موضوع مجددا مطرح خواهد شد و در صورتی که استدلالها، شواهد و قراین به گونهای باشد که افراد حاضر در جلسه را اقنا کند، دوباره رایگیری انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: نکته حائز اهمیت آن است که شخص بنده به عنوان وزیر کشور نه تنها مسئول برگزاری انتخابات بلکه مسئول برگزاری انتخابات در امنیت کامل و سلامت تمام هستم و این دو اصل باعث میشود تا تصمیمات سختتر شود.
رحمانیفضلی با اشاره به اهمیت انتشار اخبار در زمان کنونی و همزمان با نزدیک شدن به ایام انتخابات اظهار داشت: انتخابات مسئله بسیار مهم و سرنوشتسازی است و همانطور که مقام معظم رهبری و رئیسجمهور بارها تاکید کردند باید به صورت قانونی و کاملا سالم برگزار شود لذا نقش رسانهها در این امر بسیار مهم است و هر نوشته و تحلیلی میتواند در فضای عمومی انتخابات اثرگذار باشد.
وی خطاب به رسانهها و جامعه خبری کشور از آنها خواست با حفظ امانت و اصول خبررسانی، از بیان حدسیاتی که باعث رنجش افکار عمومی و کاهش مشارکت مردم در انتخابات میشود خودداری کند.
انتهای پیام/
خیلی مسخره اس که مناظره ریاست جمهوری هم سانسور بشه.
باسلام
بارزترین استدلال آقای رحمانی برای زنده نبودن مناظره ها ، اتفاقاتی بود که بعد از انتخابات ۸۸ رخ دادند .از شما خواهشمندم این سوال رو مطرح کنید که مگر سال ۹۲ زنده برگزار نشدن؟ آیا اتفاق خاصی افتاد. غیر از اینه که این استدلال باطل ترین استدلال می تونست باشه؟ حالا که همه مردم داد می زنن باید زنده باشه چرا خلاف خواست مردم عمل میکنند؟
حالا به درخواست متعارف ومنطقی مردم توجه نمیکنید؟!!!
پس همدلی چگونه بایداتفاق بفتد؟
یادتون باشه الناس علی دین ملوکهم همیشه مصداق دارد
حرفهای وزیر کشور کاملا منطقی و عقلانی است
اقای وزیر یا مناظرات زنده پخش شود یا اصلا پخش نکنید
چرا اعتراض میکنید؟ بذارید حداقل مناظراتو مهندسی کنن
وزیر محترم کشور صحبت از سال 88 می کنند، مگر الان شرایط همان شرایط است؟!!!!! چرا صحبت از سال 92 نیست؟ مگر مناظرات زنده سال 92 باعث نشد که حضوری پرشور در انتخابات را شاهد باشیم .
دومین مساله ای که هست اینه که چرا 6 نفر کاندید رای صلاحیت شده باید حرفی بزنند که قابل مدیریت نباشد.مگر نه اینست که هر 6 نفر صلاحیت رئیس جمهور شدن رو دارن؟!رئیس جمهور یکه نتواند مراقب حرف خودش باشد ، اصلا" لیاقت ریاست جمهوری را ندارد و فرصتی است که مردم بتوانند فرد مناسب را انتخاب کنند.
این حرفا از وزیری که وزارت کشور را هدایت می کند واقعا" جای تعجب داشته و همراه با تأسف است.
بله که زنده و یا ضبط شدن مناظرات بر نوع حس وگفتمان افراد تاثیر می گذارد ....مناظرات حتما باید زنده پخش شود .
>
ماهم دقیقا همین سوال رو از شما داریم آقای وزیر
مناظره ی ۹۲ را فراموش کردید و گفته ۸۸
مناظره ۹۲ هیچ مشکلی نداشت
اگر به نظر شما مناظره ضبط شده با زنده فرقی ندارد
پس زنده پخش کنید
اگر مناظره زنده نباشد بنده رای نمی دهم