مسئول محور بیومارکرهای بیماریهای قلبی عروقی دهمین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی و تشخیص پزشکی، ۳۱ درصد مرگ‌ها در جهان را ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از روابط عمومی انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی ایران ناصر الماسی گفت: هر سال بیش از ۱۸ میلیون نفر در اثر بیماری قلبی عروقی در جهان فوت می کنند که تخمین زده می‌شود ۳۱ درصد کل مرگ و میر‌ها را شامل می‌شود.

وی اظهارداشت: بیش از ۷۵ درصد مرگ و میر بیماری‌های قلبی عروقی در کشورهای با درآمد کم و متوسط اتفاق می‌افتد و بیش از ۸۰ درصد مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی در اثر حمله قلبی و سکته قلبی رخ می‌دهد.

مسئول محور بیومارکرهای بیماریهای قلبی عروقی دهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی و تشخیص پزشکی افزود: مصرف سیگار و رژیم ناسالم غذایی و عدم فعالیت فیزیکی ریسک حمله قلبی را افزایش می‌دهد.

وی بیان کرد: مصرف روزانه سبزی و میوه و محدود کردن استفاده از نمک در غذا، به جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.

الماسی علائم بیماری‌های قلبی و عروقی مانند حمله قلبی و سکته قلبی را درد یا احساس ناراحتی در مرکز قفسه سینه درد یا احساس ناراحتی در بازو، شانه چپ، ساعد و فک یا پشت، تنگی نفس یا کوتاهی تنفس، احساس ناخوشی یا استفراغ و تهوع و احساس ضعف و عرق سرد و رنگ پریدگی دانست.

وی در مورد اهمیت آزمایشات تشخیص پزشکی نیز اظهار داشت: امروزه با وجود بیومارکر‌های قلبی که حساسیت و ویژگی بالایی دارند، بیمارانی که به اورژانس مراجعه می‌کنند با تشخیص سریع‌تر بیماری قلبی بستری و یا ترخیص می‌شوند.

دهمین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی و تشخیص پزشکی ایران، از ۳۱ فروردین تا سوم اردیبهشت ۹۶ در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.