مدیر پروژه ساخت ضریح مقدس عسکریین(ع) افزود: در ساخت این ضریح از گروه مهندسی مجربی بهمدیریت مهندس مهدی خوشنژاد استفاده شده است که کار اندازهگیریها و طراحی و نظارت بر اجرای مهندسی ضریح را بهعهده داشتند.
وی تصریح کرد: پس از انجام مراحل اندازهگیریهای نهایی و سنجش مقیاسها بهصورت واقعی کار زیرسازی، سازه بتنی ضریح انجام شد، در ساخت سازه بتنی از بهترین امکانات فنی و مهندسی بهرهبرداری شده است، این دقت در بهکارگیری بهترین مصالح میتواند عمر مفید این ضریح را به حداکثر برساند.
لاجوردی با بیان اینکه از چوب ساج در ساخت پیکره چوبی این ضریح مقدس استفاده شده است، افزود: ساج بهترین نوع چوب برای ساخت پیکره چوبی ضریح است، چراکه هم از قدرت ماندگاری بالایی برخوردار است و هم در مقابل عوامل طبیعی در طول زمانهای طولانی از مقاومت خوبی برخوردار است.
وی گفت: استاد مهدی دیدار که از استادکاران نجاری ایران هستند علاوه بر پیکره چوبی تزیینات داخل ضریح را نیز به بهترین شکل اجرا کردهاند.
حجتالاسلام سید ابراهیم لاجوردی در ادامه گفت: با توجه به شرایط امنیتی خاصی که بر شهر سامرا حاکم است تمام تلاشمان را انجام میدهیم تا در اسرع وقت عملیات نصب ضریح به پایان رسیده و این حرم نورانی مهیای پذیرایی از عاشقان اهلبیت قرار گیرد.