شهرستان گچساران با داشتن 420 هزار هکتار جنگل و مرتع و جاذبه های دیدنی و تاریخی به یکی از قطب های گردشگری جنوب کشور تبدیل شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از یاسوج ؛  حرم حضرت بی بی حکیمه (س) در 15 کیلومتری شهر دوگنبدان در دل کوه‌های نفت خیز جنوب گچساران این روزها به دلیل آب و هوای مطبوع و بهاری پذیرای کاروان های زیارتی سیاحتی ایرانی و کشورهای عربی است.

وجود چشمه‌های آب گرم و قرار گرفتن ساختمان حرم در دل کوه جاذبه‌های این مکام مذهبی را دوچندان کرده است. 

این بانوی بزرگوار از دختران بلافصل حضرت امام موسی بن جعفر (ع) است که در زمان حکومت بنی‌عباس زندگی می‌کرده است.

بقعه متبرکه امامزاده جعفر (ع) در جاده ارتباطی گچساران به شیراز و جاذبه های طبیعی مانند کوهساران و جنگل های بکر از دیگر مناطق گردشگری این شهرستان است.

روستای مارین در شمال شهرستان گچساران رنگین کمانی از جاذبه‌های طبیعی،تاریخی،مذهبی و مردم شناسی است.

بافت پلکانی واحدهای مسکونی که هر خانه بر خانه‌های پایین دست اشراف دارد یکی از جاذبه‌های تماشایی این روستا است.

این بافت مسکونی بومی و منحصر به فرد سبب شده تا گردشگران روستای مارین را به نام «ماسوله جنوب» ایران بشناسند.

دشت های زیبای دیل،آبریگون و گناوه با طبیعت مفرح این مناطق با آب و هوای دلپذیر در این روزهای تعطیلات نوروزی میزبان شمار زیادی از طبیعت دوستان است.

دشتک دیل و قلات گناوه با انبوهی از درختان بلوط، بادام،کلخنگ،بنه جلوه ای بی بدیل و رنگین کمانی با شکوه از رازهای آفرینش و اوج قدرت لایزال الهی در آفرینش جاذبه های طبیعی است.

دریاچه زیبای سد کوثربا حلاوت ماهیگری در آن و وجود زیرساخت های تفریحی در 60 کیلومتری غرب شهر دوگنبدان از دیگر جاذبه دیدنی گچساران است. 

شهرستان گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد در مسیر جاده ارتباطی بنادر جنوبی کشور و کاروان های راهیان نور قرار دارد.

دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران در 150 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد واقع است.



انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.