مسافرانی که به استان کرمانشاه سفر می کنند نان برنجی راخوب می شناسند.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛نان برنجی کرمانشاه سوغاتی است با قدمتی بیش از یک قرن است و مسافران از کنار آن به سادگی عبور نمی کنند.


یکی از پیشکسوتان این حرفه گفت: این فن از پدر خود یاد گرفته ام و پدرم  نیز از گذشته ها و نسل به نسل گشته است.

نوری  افزود:کرمانشاه به سبب اینکه در مسیر جاده ابریشم و در مسیر راه کربلا قرار داشته و به همین دلیل مسافران و زائران فراوانی به این شهر رفت و آمد داشته اند، به فکر پخت ماده ای بوده اند که هم ماندگاری بالایی داشته باشد و هم جنبه غذایی بالایی. به همین دلیل مردم این خطه سعی در تهیه شیرینی از جنس خوراک اصلی مسافران و زائران است .

وی گفت:  کارگران شاغل در کارگاه های نان برنجی پزی با توجه به اینکه در مقابل تنور و در معرض حرارت مستقیم قرار دارند و تا این نان برنجی خوش طعم عمل بیاد .

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.