یکی از پیشکسوتان این حرفه گفت: این فن از پدر خود یاد گرفته ام و پدرم نیز از گذشته ها و نسل به نسل گشته است.
نوری افزود:کرمانشاه به سبب اینکه در مسیر جاده ابریشم و در مسیر راه کربلا قرار داشته و به همین دلیل مسافران و زائران فراوانی به این شهر رفت و آمد داشته اند، به فکر پخت ماده ای بوده اند که هم ماندگاری بالایی داشته باشد و هم جنبه غذایی بالایی. به همین دلیل مردم این خطه سعی در تهیه شیرینی از جنس خوراک اصلی مسافران و زائران است .
وی گفت: کارگران شاغل در کارگاه های نان برنجی پزی با توجه به اینکه در مقابل تنور و در معرض حرارت مستقیم قرار دارند و تا این نان برنجی خوش طعم عمل بیاد .
انتهای پیام/ز