در این گزارش تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی کیک زعفرانی آشنا کنیم. نکته جالب در تهیه‌ی این کیک، عدم استفاده از تخم مرغ است.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی کیک زعفرانی آشنا کنیم. شما می‌توانید این کیک را تهیه کرده، برش دهید و در روزهای عید نوروز، با آن از میهمانان خود در کنار چای یا قهوه، پذیرایی کنید. با ما همراه باشید.
 
 
کیک زعفرانی، عصرانه‌ای خوشمزه و لذیذ 
 
 
مواد لازم:
 
آرد سمولینا: یک و نیم پیمانه
 
آرد معمولی: نصف پیمانه
 
شکر: یک پیمانه
 
زعفران: به میزان لازم
 
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
 
روغن: نصف پیمانه
 
شیر: سه چهارم پیمانه
 
خلال بادام: نصف پیمانه
 
نمک: کمی
 
طرز تهیه:
 
آردها، شکر و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم و نمک را نیز به آنها اضافه می‌کنیم.
 
روغن و شیر را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
 
زعفران آب شده را نیز به مواد می‌افزاییم.
 
قالب کیک را از قبل چرب می‌کنیم و کف آن، خلال بادام می‌ریزیم. مواد کیک را روی خلال بادام‌ها ریخته و کیک را در فری که از قبل روشن کرده‌ایم به مدت نیم ساعت قرار می‌دهیم.
 
پس از آن، اجازه می‌دهیم تا کیک سرد شود و بعد آن را به شکل‌های دلخواه، برش می‌دهیم.
 
منبع: تابناک
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.