"مارک زاکربرگ" که زمانی ترک تحصیل کرده بود اکنون قرار است مدرک دانشگاهی خود را تحویل بگیرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تریدبادی؛ "مارک زاکربرگ"، بنیانگذار و مدیرعامل فیس‌بوک، ۱۰ سال پیش تحصیلات خود را در رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه هاروارد ر‌ها کرد تا به طور تمام وقت بر سر توسعه شبکه اجتماعی طراحی شده به دست خود متمرکز شود.

ترک تحصیل زاکربرگ از دانشگاه هاروارد نه تنها به زیان او تمام نشد؛ بلکه ثروتی بالغ بر ۴۰۰ میلیارد دلار نیز برای او به همراه آورد! با این وجود، زاکربرگ که زمانی ترک تحصیل کرده بود حالا قرار است مدرک دانشگاهی خود را تحویل بگیرد.
 
بنیانگذار فیس‌بوک سرانجام فارغ‌التحصیل می‌شود

زاکربرگ تحصیلات خود را در سپتامبر ۲۰۰۲ در دانشگاه هاروارد در مقطع لیسانس علوم کامپیوتر آغاز کرد اما از نیمسال تحصیلی ۲۰۰۴ دیگر هرگز در دانشگاه حاضر نشد. 
 
حالا ۱۲ سال از آن دوران می‌گذرد و زاکربرگ در مراسم فارغ التحصیلی سال جاری حضور خواهد داشت تا مدرک افتخاری خود را دریافت کند. 
 
بنیانگذار فیس‌بوک سرانجام فارغ‌التحصیل می‌شود

"درو فاوست"، رئیس دانشگاه هاروارد در این باره گفت: مارک زاکربرگ تعاملات اجتماعی را در سرتاسر جهان به طرز محسوسی دگرگون کرد. نوآوری‌های محدود و انگشت شماری در دنیای امروز وجود دارند که می‌توانند با فیس‌بوک در شکل‌دهی به تعاملات انسانی رقابت کنند. افراد کمی هستند که توان رقابت با زاکربرگ را دارند. او دنیای فناوری را متحول کرد.
 
بنیانگذار فیس‌بوک سرانجام فارغ‌التحصیل می‌شود

به غیر از زاکربرگ، چهره‌های سرشناس دیگری نیز در دنیای فناوری‌های نوین وجود دارند که تحصیلات دانشگاهی را برای توسعه ایده‌های خلاقانه خود ر‌ها کردند. "استیو جابز"، بنیانگذار کمپانی اپل، نیز یک دانشجوی انصرافی بود که پس از ر‌ها کردن دانشگاه همراه با "استیو ووزنیاک" در سال ۱۹۷۶ کمپانی خود را تأسیس کرد.
 
"بیل گیتس"، مدیرعامل پیشین مایکروسافت، نیز فقط پس از دو سال تحصیل در هاروارد آن را ر‌ها کرد و کمپانی خود را پایه‌گذاری کرد. 
 
دانشگاه هاروارد پیش از این به بیل گیتس مدرک دکتری افتخاری اعطا کرد.
 
زاکربرگ فیلم کوتاهی بر روی حساب کاربری خود قرار داده که در کنار بیل گیتس نشسته است. سپس زاکربرگ تظاهر می‌کند پیام رئیس دانشگاه هاروارد مبنی بر اعطای مدرک دکتری افتخاری را بر روی گوشی آیفون خود دریافت کرده و از دیدن آن خوشحال می‌شود.
 
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۳ ۱۹ اسفند ۱۳۹۵
فیس بوک به ما چه ربطی داره؟!!
برای ما که فیلتره!
آخرین اخبار