نظارت اکیپ‌های بهداشتی دامپزشکی گرگان بر اماکن عرضه و تولید موادغذایی افزایش پیدا کرد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از گرگان؛رییس شبکه دامپزشکی شهرستان گرگان گفت: با دستور فرماندار این شهرستان در کارگروه بهداشت و امنیت غذایی ، اکیپ های نظارت بر اماکن عرضه و تولید مواد غذایی در گرگان از اول اسفند تشکیل و در آستانه نوروز نظارت آنها بر اماکن عرضه و تولید مواد غذایی بیشتر شده است.

دکتر محمد حسین مسلمی افزود: اکیپ های دامپزشکی گرگان در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در سطح شهرستان گشت زنی دارند و موارد تخلف را پبگیری و گزارش خواهند کرد.

وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده تخلف در مراکز عرضه و توزیع انواع فراورده های خام دامی مانند گوشت قرمز،مرغ ، ماهی و تخم مرغ، می توانند موارد را به شماره تماس1512 و یا 3222103اطلاع دهند.




انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.