رئیس خدمات جهاد کشاورزی زرین گل علی آباد کتول گفت: بیماری زنگ زرد در کمین گندم زار‌های این شهرستان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان، مونا محمدقاسمی - حکیمه خسروی گفت: یکی از بیماری‌های که در بحث تولید گندم وجود دارد بیماری قارچی زنگ زرد و بیماری فوزاریم خوشه است.

او افزود: بیماری زنگ زرد یکی از بیماری‌های مهم در بحث تولید گندم محسوب می‌شود که کشاورزان باید طبق گفته کارشناسان خدمات کشاورزی عمل کنند و با سمپاشی مزارع خود مانع ورود بیماری قارچی در گندم زار‌های خود شوند.

حکیمه خسروی گفت: اطلاع رسانی بابت این بیماری قارچی مهم از طریق کارشناسان خدمات کشاورزی شهرستان به صورت چهره به چهره داده شده است.

وی در ادامه افزود: در صورت شرایط دمای و رطوبتی ظهور این نوع قارچ در مزرعه بسیار است درواقع این نوع قارچ در گندم فقط دیده می‌شود.

خانم خسروی در ادامه افزود: کشاورزان منطقه به صورت مستمر از زمین‌های خود بازدید کنند و در صورت رویت زنگ زرد مراتب را با کارشناسان خدمات اطلاع رسانی کنند تا با ارائه خدمات اصولی این بیماری را دفع کنند.

خسروی گفت: در شرایطی که دمای ۷ تا ۱۰ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی بالای ۷۰ درصد در زمان بارندگی داشته باشیم به کشاورزان توصیه می‌شود از مزارع خود بازدید کنند و اگر علائم زنگ زرد را مشاهده کردند طبق توصیه حفظ نباتات به سمپاشی و مبارزه با این بیماری بپردازند.

وی در پایان گفت: یکی دیگر از بیماری‌های قارچی برای گندم زار‌ها که در زمان ظهور خوشه رویت می‌شود بیماری فُزاریم خوشه است که کشاورزان باید به صورت روزانه از گندم زار‌های خود بازدید کنند تا در صورت ابتلا به این بیماری مبارزه اصولی با آن انجام شود.

برچسب ها: زنگ زرد گندم ، آفت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.