ایلی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان فناور در گفتوگو با
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به طراحی نرم افزار تحت وب اظهار داشت: این شرکت دانش بنیان یک نرم افزار یکپارچه تیمیار را تحت وب برنامهنویسی کرده و این نرمافزار در حوزه مدیریت یکپارچه کسب و کار در حوزه صنعت است.
وی بیان کرد: نرم افزار تیمیار با هدف بازاریابی صنعتی و ایجاد ارتباط بین صنعت و سایر حوزههای کشور طراحی و در آن ارزش افزوده صنعتی به شکل مطلوبی مد نظر قرار گرفته شده است.
ایلی عنوان کرد: تیمیار یک نرم افزار یکپارچه مدیریتی است که این شرکت با جمع آوری نخبگان موفق به طراحی آن برای اولین بار در کشور شده و این شرکت فناور بیش از 200 مهندس را در خود گرد هم آورده است.
وی ادامه داد: این شرکت فناور به سازمانهای ذیربط نامههای مختلفی را برای حمایت و حتی بورسیه جوانان نوشته است اما متاسفانه کسی به درخواستهای ما پاسخ مثبتی نداده است.
ایلی تاکید کرد: متاسفانه در بخش تولید، حمایتهای مالی ضعیفی انجام شده است که کفاف بیمه جوانان نخبه این شرکت را نمیدهد.
وی افزود: تولید و فراهم کردن زیر ساختهای فناورانه برای طراحی سیستم عامل ملی از برنامههای مهم این شرکت فناور در آینده است که امیدواریم با حمایت بیشتر مسئولان این سیستم عامل هر چه سریعتر طراحی شود.
طراحی اپلیکیشن دیجیتال نشریات علمی در کشور
مهدی کربلایی مدیر عامل یک شرکت فناور در حوزه اپلیکیشن عنوان کرد: ما موفق به طراحی اپلیکیشنی با هدف جمع آوری مطالب نشریات معتبر برای محققان و دانشجویان در کشور شدهایم.
وی با اشاره به طراحی نرمافزار تحت وب الکترونیکی اظهار داشت: ایده اولیه طراحی نرمافزار تحت وب با هدف به اشتراک گذاشتن مجلات مختلف علمی در یک نرمافزار بوده و افرادی که این نرمافزار را خریداری کنند، از محتوای علمی بسیاری از مجلات علمی ISI و داخلی بهرهمند میشوند.
وی اضافه کرد: نرم افزار طراحی شده این اجازه را به کاربر میدهد به همه مدلهای علمی و مطالب دانشگاهی در طول سال گذشته دسترسی کامل داشته باشد.
کربلایی با بیان اینکه دیگر نیازی به خرید چندین کتاب و مجله و صرف هزینههای سنگین نیست، افزود: کاربران میتوانند برای تحقیق و پژوهش از مجلات معتبر روز دنیا که در این اپلیکیشن آمده است به نحو مناسبی استفاده کنند.
وی ادامه داد: هر مجلهای که مطالبش در این اپلیکیشن آمده است، یک نماینده ناشر با عنوان ناظر بر مطالب این نرم افزار و اپلیکیشن برای نظارت هر چه دقیقتر بر محتوای دیجیتیالی این اپلیکیشن دارد که مطالب را مطالعه و در صورت داشتن مغایرت با مجلات اصلی ایرادات آن را رفع میکند.
وی تاکید کرد: این نرم افزار که به نوعی کتاب دیجیتالی محسوب میشود، دسترسی افراد را به مطالب عمومی و تخصصی آسانتر میکند و سبب افزایش سرانه مطالعه در بین مردم جامعه و به خصوص جوانان میشود.
کربلایی یادآور شد: این شرکت دانش بنیان با حمایت معاونت علمی فناوری، جوانان دانشگاهی زیادی را جذب خود کرده و یکی از اهداف این شرکت کسب بازارهای هدف داخلی و بینالمللی است.
انتهای پیام/