به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی محمدی افزود:اسفناج دارای ویتامین B3 و مقدار زیادی آهن و ید است، برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرد و تر است و یبوست را برطرف میکند.
وی گفت:برای رفع سرفههای خشک برگ اسفناج را با
جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید.
محمدی افزود: اسفناج در پیشگیری از سرطان رودهبزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم مؤثر بوده و بهترین دارو برای کمخونی، تقویت اعصاب، بیماری آسم، روماتیسم و نقرس است.
محمدی با بیان اینکه اسفناج تعداد گلبولهای قرمز خون را افزایش میدهد، خاطرنشان کرد: از آنجایی که اسفناج حاوی کلروفیل است، عضلات روده را تحریک و تخلیه مدفوع را آسان میکند.
انتهای پیام/ ش