یک کارشناس طب‌سنتی گفت: پروتئین سویا با گوشت گاو برابری می‌کند.

خواص پروتئین سویا

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی محمدی گفت:سویا دارای ویتامین‌های گروه B بسیار غنی است و مقداری ویتامین‌های C،D،E،K و کمی کاروتن دارد.

علی محمدی با بیان اینکه سویا دارای کلروفیل و آنتی‌بیوتیکی به نام (کاناوالین) نیز است و این آنتی‌بیوتیک ارازان باکتری‌های مضر روده را از بین می‌برد، افزود: حتی از سویا شیر به دست می‌آید و به جای شیر گاو می‌توان آن را مصرف کرد.

وی در رابطه با خواص دارویی سویا اظهار کرد: خواص داروی سویا مقوی، بادشکن، تب‌بر و ضدسم بوده و نان سویا برای مبتلایان به بیماری قند بسیار مناسب است همچنین اگر دانه‌های سبز سویا را له کرده به صورت پماد درآورید برای زخم‌های آبله و سایر زخم‌ها مفید بوده حتی برای التهاب و قرمزی پای بچه‌ها که در اثر ادرار به وجود آمده، نافع است.

محمدی با بیان اینکه سویا، برای پیشگیری از سرطان و دفع منظم سموم از روده‌ها کمک می‌کند، ادامه داد: سویا، تری‌گلیسیرید خون را پایین می‌آورد، برای تمیز کردن شریان‌ها مفید است و از خطر بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: سویا، برای سنگ کیسه، صفرا و برای سلامت روده بزرگ و تنظیم و تخلیه و دفع مواد زائد بسیار مفید بوده و دارای هورمون‌های استروژن است و می‌تواند جانشین هورمون‌های مصنوعی دوران یائسگی شود.

انتهای پیام/ ش


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.