بخشایی با اشاره به اینکه موسیلاژ موجود در دمنوش پنیرک در زمان مصرف باعث درمان سرفه می شود، اظهار داشت: استفاده از دمنوش این گیاه باعث کاهش بیماری های مانند اسهال، دهان و دندان، گلو درد، کلیوی، مثانه و بهبود زخم ها می شود.
وی بیان کرد: برای تهیه دمنوش این گیاه، 2 گرم گل پنیرک را با یک لیوان آب مخلوط کرده و به مدت پنج دقیقه آن را بجوشانید.
به گفته این پژوهشگر طب سنتی، استفاده از دمنوش پنیرک باعث پاکسازی کبد و افزایش سلامت این عضو بدن می شود.
بخشایی با تاکید بر اینکه گیاه سبزه توله بر کاهش عفونت و التهابات بدن تاثیر گذار است، بیان کرد: این گیاه خلط آور و ادرار آور است و باعث کاهش لک های پوستی، سوزش مجاری ادراری میشود.
به گفته وی، گیاه سبزه توله یا همان پنیرک حاوی ویتامین A ،B و C است.
بخشایی افزود: جهت تسکین درد، پودر خشک شده این گیاه را به روغن زنجبیل مخلوط کرده و مصرف کنید.
این پژوهشگر طب سنتی یادآور شد: جهت جلوگیری از بروز آسیب به بدن از مصرف زیاد گیاه سبزه توله خودداری کنید.
انتهای پیام/