مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از صادرات‌ گلاب و عرقیات میمند استان به عمان و شرکت‌های فعال در حوزه خلیج فارس خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ شاهپور قنبری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان فارس گفت: مذاکره کنسرسیوم با شرکت «Muscat Water» از بزرگترین شرکت های تولید آب معدنی و نوشیدنی در عمان صورت گرفت.

قنبری افزود: در مذاکره با مدیرعامل این شرکت که علاوه بر عمان در کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس دارای نمایندگی فروش است مقرر شد به زودی نمایندگان این شرکت از ظرفیتهای موجود در میمند بازدید کنند و درباره نحوه صادرات و نیز محصولات مورد نیاز برای ارسال، تفاهم‌نامه و قرارداد منعقد شود.

وی ادامه داد:‌ مسئولان این شرکت برای تولید محصول گلاب با برند این شرکت اظهار تمایل کردند و مقرر شد در این زمینه نیز اعضای کنسرسیوم، بررسی‌های خود را انجام دهند و نتایج را به طرف عمانی اعلام کنند.

قنبری خاطر نشان کرد:‌ شرکت «A’ Sarooj Foods» که دارای یک شبکه توزیع در سراسر عمان و سایر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس است برای خرید و توزیع محصولات کنسرسیوم گلاب و عرقیات میمند اظهار تمایل کرده و مقرر شد که مسئولان این شرکت نیز به زودی از توانمندیهای کنسرسیوم بازدید و در زمینه راههای ارتقای تبادلات مذاکره کنند.

او بیان کرد: رقبای عمده در گیاهان دارویی کشورهای چین و هند و در محصول گلاب کشور لبنان است که با توجه به کیفیت بالای محصولات گلاب و عرقیات گیاهی میمند، با بازاریابی صحیح و تبلیغات مناسب و تولیدات با کیفیت می‌توان سهم عمده‌ای از بازار این کشور را به تولیدات فارس اختصاص داد.

قنبری گفت: برای تحقق این هدف برنامه‌ریزی گسترده ای در سرلوحه فعالیتهای کنسرسیوم قرار گرفت و شرکت شهرکهای صنعتی نیز حمایتهای خود را انجام خواهد داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس اظهار داشت: با توجه به راهبرد سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برای تحقق اقتصاد مقاومتی، این کنسرسیوم، به ‌عنوان سومین کنسرسیوم صادراتی فارس می‌تواند نقش مهمی در توسعه صادرات غیرنفتی داشته باشد.

وی با بیان اینکه پیش‌ از این و در سالهای گذشته با حمایتهای شرکت شهر‌های صنعتی خوشه صنعتی گلاب و عرقیات گیاهی در منطقه میمند فارس تشکیل و در مرحله توسعه ‌یافتگی قرار گرفت، تصریح کرد: وجود 67 واحد سنتی و صنعتی در زمینه تولید گلاب و 60 نوع عرقیات گیاهی موقعیت مناسبی برای فعالیت این خوشه فراهم کرد و با فعالیت این خوشه دستاوردهای مهمی در بخش‌های توسعه بازار داخلی و خارجی، ارتقای سطح کمی و کیفی محصولات و ارتقای سطح فناوری واحدهای عضو خوشه صنعتی انجام شد.
انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.