به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ معاشرت شما با سالمندان خوشبین و فراگیری نگرش
خوشبینانه، بیحوصلگی و ناامیدی شما را از بین میبرد. با این جمله که «از
ما گذشته و برای سن ما دیر است» خداحافظی کنید و آن را از ذهن بیرون
برانید. اهداف بزرگ داشته باشید و با امید زندگی کنید.چگونه در دوران
سالمندی شاد باشیم؟
از هرفرصتی برای یادگیری چیز تازهای استفاده کنید و بدانید هیچوقت دیر نیست. هر روز صبح که بیدار میشوید، چهرهای خندان داشته باشید. خنده سلامت را به شما هدیه میدهد. مطمئن باشید روزی که میخندید نمیتواند روز بدی باشد. از جسم و روح خود به خوبی مراقبت و استفاده کنید.
اگر از آنها استفاده نکنید، خطر از دست دادن آنها وجود دارد. به هیچوجه نباید یکجا ماندن و بیحرکتی را تجربه کنید. حرکت کنید. حرکت شادیآور است و افسردگی را از شما دور میکند. سفر کنید و جهان پیرامونتان را ببینید، بشنوید. حسکنید و از زندگی لذت ببرید. داشتن برنامه ورزشی استرس شما را میکاهد. اعتماد به نفستان را بالا میبرد و نشاط و سر زندگی را به دنبال دارد.
با ورزش میتوانید از بیماریهای مختلف پیشگیری کنید. علاوه برتحرک و مثبت بودن و اهمیت دادن به خود، باید موسیقی را هم در زندگی خود بگنجانید. موسیقی باعث افزایش تحمل درد، کاهش افسردگی، اضطراب و تنشهای روانی میشود. موسیقی به شما انگیزه میدهد و احساساتتان را برمیانگیزد، ایجاد محبت میکند.
احساس اطمینان، شادی و نشاط میدهد و در نهایت باعث افزایش اعتماد به نفس شما میشود. به عنوان یکی دیگر از رموز شادمانه زیستن در سالمندی باید از نظر جسمی و عاطفی تماس خود را با دیگران به ویژه اقوام، دوستان، فرزندان و نوههایتان حفظ کنید. نوههایتان را در آغوش بگیرید، نوازش کنید، عزیز بدارید و ابراز محبت کنید. یادمان باشد برقراری ارتباط در تمام طول عمر باعث امنیت میشود.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/