![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، برات امیری مدیر رودخانه ها و سواحل شرکت آب منطقه ای استان گفت : در سال جاری 34مورد برداشت غیرمجاز شن و ماسه رودخانه ای شناسایی و از فعالیت 12 متخلف و بهره بردار عمده غیر مجاز در بستر رودخانه های استان جلوگیری شد.
امیری افزود : براساس قانون توزیع عادلانه آب، صدور مجوز بهره برداری یا واگذاری بهره برداری شن و ماسه و خاک بستر و حریم رودخانه ها، نهرها و مسیل ها و حریم قانونی سواحل دریاها، منوط به کسب موافقت از وزارت نیرو و شرکت های تابع است.
وی اظهار کرد : با دستور قضایی، حریم و بستر رودخانه به وضع سابق بازگردانده شد.
وی طول رودخانه های مهم استان را دو هزار 100کیلومتر اعلام و تصریح کرد : هشت گروه گشت و بازرسی، حفاظت از حریم و بستر رودخانه های استان را بر عهده دارند.
انتهای پیام/ط