
به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان زهرا رودباری نخستین فارغ التحصیل دکتری رشته اصلاح نباتات و ژنتیک گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: پس از سه سال تلاش موفق شدم گندم جدیدی را با عنوان تریتی پایروم که حاصل ادغام گندم با علف شور است به وجود بیاورم .
وی افزود: این گیاه مقاومت بالا به شوری آب و خاک دارد و با استفاده از ان نان با کیفیت بالا تولید میشود.
اسماعیل زاده مقدم رییس بخش تحقیقات غلات کشور هم درجلسه دفاعیه این دانشجوی دکتری گفت: استفاده از گونه های مقاوم برای اصلاح ارقام مختلف گندم یک نواوری ضروری و مهم در کشور است و تلاش این دانشجوی کرمانی و همکاران و استادانش در دانشگاه باهنر کرمان ستودنی است.
زهرا رودباری متولد هزار و سیصد و شصت و سه است.
انتهای پیام/ح