با تلاش یک دانشجوی دوره دکترای کشاورزی در کرمان، یک نوع گندم با مقاومت بالا نسبت به شوری اب و خاک تولید شد .

تولید گندم مقاوم به شوری در کرمان به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان زهرا رودباری نخستین فارغ التحصیل دکتری رشته اصلاح نباتات و ژنتیک گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: پس از سه سال تلاش موفق شدم گندم جدیدی را با عنوان تریتی پایروم که حاصل ادغام گندم با علف شور است به وجود بیاورم .

وی افزود: این گیاه مقاومت بالا به شوری آب و خاک دارد و با استفاده از ان نان با کیفیت بالا تولید میشود.

اسماعیل زاده مقدم رییس بخش تحقیقات غلات کشور هم درجلسه دفاعیه این دانشجوی دکتری گفت: استفاده از گونه های مقاوم برای اصلاح ارقام مختلف گندم یک نواوری ضروری و مهم در کشور است و تلاش این دانشجوی کرمانی و همکاران و استادانش در دانشگاه باهنر کرمان ستودنی است.

زهرا رودباری متولد هزار و سیصد و شصت و سه است.
انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار