به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، رئیس پدافند غیرعامل توانیر کشور در مراسم رونمایی از این سامانه و پایان همایش پدافند غیر عامل و مدیریت بحران 7 استان در ساری با بیان اینکه این سامانه هنگام بروزحوادث پیش بینی نشده و خسارت به خطوط توزیع برق کاربرد دارد، افزود: برای راه اندازی سامانه امید 800 میلیون ریال هزینه شد.
محمود رضا حقی فام افزود: این سامانه هوشمند با تلاش پنج ساله10 متخصص داخلی راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه این سامانه به صورت سیار روی خودرو نصب می شود، گفت: سامانه امید با ایجاد شبکه ارتباطی هوشمند، دسترسی کاربران شرکت توزیع برق را به یکدیگر در مناطق حادثه دیده فراهم می کند.
رئیس پدافند غیرعامل توانیر کشور گفت: شبکه های توزیع برق استا ن های شمال و غرب با توجه به شرائط طبیعی آسیب پذیر هستند که برای مقاوم سازی این شبکه ها در سه مرحله اعتبار های ویژه اختصاص یافته است.
حقی فام افزود: 100 میلیارد ریال برای مقاوم سازی شبکه ها در مرحله نخست اختصاص یافت.
مدیر عامل شرکت توزیع برق مازندران نیز در این مراسم با بیان اینکه 30 درصد شبکه توزیع برق مازندران فرسوده است، گفت: برای مقاوم سازی این شبکه ها به 50 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
قاسم شهابی افزود: 150 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای سه طرح مقاوم سازی خطوط برق استان اختصاص یافت که تا تابستان سال آینده این سه طرح بهره برداری می شود.
انتهای پیام/