به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، موسی شیخی، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان خوزستان گفت: علاوه بر ارائه آموزش های سوادآموزی ، مهارت های اساسی اجتماعی،حقوق و قانون شهروندی نیز در مرکز یادگیری محلی سوادآموزی ارائه می شود.
وی افزود: علاوه بر این با راه اندازی این مرکز زمینه و زیرساخت لازم برای حرفه آموزی اهالی منطقه جهت توانمندسازی نیروی انسانی فراهم شده است.
شیخی ضمن ابراز امیدواری برای راه اندازی این مرکز در دیگر شهرهای خوزستان بیان داشت: اولویت نخست سوادآموزی آموزش اولیای دانش آموزان می باشد زیرا هر اندازه که سطح سواد خانواده ها بالاتر رود نقش مشارکتی آن ها با مدارس بیشتر شده و برنامه های پرورشی و آموزشی بهتری ارائه می شود.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان خوزستان آموزش کودکان 10 تا 20 ساله را دومین اولویت سوادآموزی در استان خوزستان عنوان کرد و افزود: اگر کودکان و نوجوانان آموزش فراگیرند می توانند در چرخه تولید و خدمات قرار گیرند و از سردرگمی رهایی یابند.
شیخی آموزش دختران بازمانده از تحصیل را از دیگر اولویت های سواد آموزی استان خوزستان برشمرد و اذعان داشت: برای هر فرد آموزش دهنده سوادآموزی مبلغ هفت میلیون و 500 هزار ریال در نظر گرفته شده است ضمن اینکه به هر سواد آموز نیز 20 درصد این مبلغ پرداخت می شود.
پارسال بیش از 1هزار و 550 نفر از افراد بی سواد شهرستان شوش زیر پوشش کلاس های سواد آموزی قرار گرفتند.
بیش از دو هزار و ۵۰۰ بیسواد در شهرستان شوش شناسایی شده است.
انتهای پیام/گ