باسمه تعالی
نُهم دی ماه روز یادآوری روزهای عجیب محرم 88 است. ازیک سو، تلخیِ فتنه و هتک حرمت به مقدسات و فرصت سازی برای دشمن، کام را میآزُرد؛ اما ازسوی دیگر، حضور حماسی و دهها میلیونی مردم مؤمن در سراسر شهرها و خنثیکردن کید دشمنان خارجی و مستکبرِ نظام اسلامی و ولایت فقیه، حلاوتی دوچندان داشت. اکنون، هفت سال از آن روز میگذرد و هنوز همۀ ما از تازگی، طراوت، برکات و حلاوتش بهره مندیم.
فتنۀ سال 88 در نظام اسلامی، آزمونی بود که عیار خواص را نشان داد. درست است که باعث ریزش برخی خواص بی خاصیت هم شد؛ اما چه باک که از برکات نظام اسلامی و جریان حق، جوشش و رویش یاران مؤمن و خالص است که نوبه نو به یاری امام امت و رهبر و مولای مقتدر و مظلومشان میشتابند و این آزمون ها، ریزش ها و رویش ها همواره وجود دارد و بخشی از سنتِ لایتغیرِ الهی است.
البته تردیدی نیست که نهم دی ماه آنچنان ضربۀ مهلکی بر پیکرۀ اینان وارد کرد که تا مدت ها سر برنیاورند؛ ولی این هم حقیقتی است که اشراف سیاسی و به سوراخ خزیدگانِ نُه دی، از همان روزها، باز مترصد فرصتی دوباره برای تجهیزی دیگر و فرونشاندن دوبارۀ خنجرهای زهرآگین خود بر پشت ملت ایران بوده و هستند. امروز هم پس از هفت سال، با آرایشی نو و در هیئتی جدید، تحرکات خود را آغازیده و ایمان مردم به اصل انقلاب، امام و نظام اسلامی را نشانه رفته اند و شکرخدا اهل فرهنگ و اهل بصیرت، به وضوح این عزم فاسد را می بینند.
مجمع ناشران انقلاب اسلامی ضمن گرامیداشت سالروز آن قیام خدایی و مؤمنانۀ ملی، بر چند مسئله تأکید میکند:
اول
بر همۀ اهالی قلم و فرهنگ و به خصوص خانوادۀ شریف و مظلوم نشر انقلابی فرض است که همچون سال های گذشته با قوت و قدرت، حق جهاد تبیین و روشنگری را که لازمۀ دوران پس از فتنه است، بهجا آورند و با تولید کتابها و آثار فرهنگی بصیرت افزا، ماهیت ضد دین و وابستۀ این جریان ورشکستۀ سیاسی را بیش از پیش رسوا کنند.
دوم
جریان فتنه و ساکتان و راضیان به فعل فتنه گران، در سال های اخیر، سودای نفوذ و بازگشت دوباره به کرسی های تصمیم گیری نظام مقدس ولایت را در سر دارند و مع الاسف با برخی سهل انگاری ها هم به اهدافشان نزدیک شده اند. میدان دادن برخی دولتمردان به جریان فتنه بخشودنی نیست و تا همیشه، فتنه، خط قرمز مردم مؤمن و انقلابی و نظام اسلامی است. دراین راستا، لزوم و ضرورت مبارزۀ مستمر نیروهای جبهۀ انقلاب و مرزبندی صریح، روشن و قاطع همۀ ما با جریان غیرانقلابیِ جاخوش کرده در درون نظام اسلامی و تکیه گاه های همیشگی ضدانقلاب و جریان معارض بیش از پیش حس می شود.
سوم
سیاست های فرهنگی در همۀ سطوح اجرایی باید علیه ریشه های فرهنگی، فکری و بنیان های آکادمیک فتنه و فتنه گران باشد. ما به صراحت از همۀ دستاندرکاران فرهنگ، اندیشه و آموزش عالی کشور میخواهیم از هرگونه حمایت مادی و معنوی از این جریان و عقبۀ وابستۀ تئوریک آن خودداری کنند و قوای خود را برای اصلاح و آفتزدایی از علوم انسانی فتنه انگیز و اندیشه های ضدمکتبی، ضدانقلابی و الحادی غربی تجهیز و تدارک نمایند.
انتهای پیام/