خودداری از انجام عملیات محلول پاشی و سم پاشی به دلیل بارش باران
برداشت پرتقال تامسون و عرضه میوه ها به صنایع تبدیلی یا انبار داری فنی و کوتاه مدت (متناسب با شدت آسیب)
کنترل دما، رطوبت، تهویه مناسب در گلخانهها.
محکم کردن قیم نهال های جوان.
پوشاندن محل شکاف نهال هایی که پوست ساقه دچار شکاف و پارگی شده با چسب باغبانی پس از محلولپاشی با ترکیبات مسی.
باز گذاشتن پوشش دور ساقه در نهال های جوان برای جلوگیری از پوسیدگی پوست.
تجهیز سازه های گلخانه ها و پوشش آنها و همچنین تجهیز سیستم گرمایشی گلخانه ها (پیش بینی دوگانه سوز کردن و تأمین سوخت).
زراعی:
انجام عملیات محلولپاشی جهت تغذیه یا کنترل شیمیایی بلامانع است.
برداشت از مزارع سبزیجات برگی و ریشه ای توصیه میشود.
کاشت گندم و جو توصیه می شود.
مصرف کود سرک (اوره) در مزارع کلزا با نظر کارشناس بلامانع است.
احداث زهکش های مناسب در داخل و اطراف مزارع توصیه می شود.
حفظ نباتات:
کنترل فیزیکی و مکانیکی آفت حلزون در باغها و مزارع کلزا و سبزیجات توصیه و کنترل شیمیایی آفت حلزون بلامانع است.
خود داری از کنترل شیمیایی علف های هرز مزارع کلز ا در روزهای آینده.
محلولپاشی سم اکسی کلراید مس در باغ مرکبات بعد از برداشت بلامانع است.
دام و طیور:
تنظیم جیره غذایی طیور بر اساس اسیدهای آمینه.
گرم کردن سالنهای پرورش طیور 48 ساعت قبل از جوجهریزی و مطمئن شدن از گرم شدن سالنها خصوصاً کف آنها.
تنظیم دمای سالنها و اعمال حداقل تهویه در مرغداریها بهنگام شب و اوایل پرورش جوجه بمنظور خروج گازهای مضر و پیشگیری از بیماریهای تنفسی و بهینهسازی مصرف سوخت با استفاده از دریچه اینلت.
بستر ریزی قبل از جوجهریزی با استفاده از تراشه چوب به قطر 3 تا 5 سانتیمتر و یا رولهای کاغذی ضخیم.
اطمینان از عملکردموتور ژنراتور برق.
اطمینان از عملکرد هیترهای دوگانه سوز.
ذخیره سوخت جایگزین.
صافکردن و تحویل سریع شیر به سکوی جمع اوری شیر.
مبارزه با بیماریهای انگلی داخلی در گوسفندان و تکرار ان در 48 ساعت بعد و هفت روز بعد.
مراقبت از بره ها و گوساله های تازه متولد شده.
در اختیار گذاشتن کیک تغذیه ای برای زنبور عسل.
شیلات:
تنظیم ورودی و خروجی آب استخرهای پرورش ماهیهای سردآبی.
رعایت نکات مدیریت بهداشتی در
مزارع پرورش ماهی های سردآبی جهت جلوگیری از بروز بیماریها.
مبارزه با انگل لرنا با سم « تریکلروفون » در ماهیان گرمآبی.
کاهش میزان غذادهی ( به مقدار 10 درصد ) در ماهیان گرمآبی و افزایش میزان غذادهی در ماهیان سردآبی.
انتهای پیام/