![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، مدیرکل استاندار خراسان شمالی اظهار کرد: طرح گشت مشترک نظارت بر مراکز عرضه کننده لوازم یدکی خودرو با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و پلیس نظارت بر اماکن عمومی به مرحله اجرا گذاشته شده است.
فهیمه مهمان نواز افزود: بر اساس گزارشات واصله درخصوص امکان ورود برخی لوازم یدکی غیراستاندارد به مراکزعرضه استان ودرراستای تشدید نظارت بربازار لوازم یدکی و برخورد بامتخلفان احتمالی، کارشناسان این اداره کل به همراه نمایندگان دستگاههای یاد شده از مراکز عرضه محصولات ذکرشده بازرسی کردند.
مدیرکل استاندارد خراسان شمالی تصریح کرد: در این طرح کالاهای مشکوک به قاچاق نیز در سطح بازار بررسی و توقیف تا پس از تحقیقات تکمیلی و کارشناسی اقدامات قانونی لازم در خصوص آنها صورت پذیرد.
انتهای پیام/ط