به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛شیرمستی گفت خوردن زنجفیل باعث تحریک فشار خون میشود و به طور طبیعی دمای بدن را افزایش میدهد . و این هم یکی دیگر از راههای انرزی گرفتن در مقابل سرمای زمستان است .
این کارشناس تغذیه به دانه های روغنی نیزاشاره کرد و گفت: این دانهها ضد سرما هستند و میوههای خشک طبیعی مانند آجیل، بادام، فندق، گردو و پسته غنی از اسیدهای چرب و مواد معدنی هستند که اغلب در زمستان خورده میشوند؛ دانههای روغنی نه تنها اشتها را مهار میکنند، مواد مغذی و ضروری و مفید برای بدن هستند و موجب گرم شدن بدن میشوند.
انتهای پیام/ح