افراد باید برای دریافت تمام مواد مغذی، در همه فصول 5 گروه غذایی را به طور متناسب و کافی دریافت کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نچواک کارشناس تغذیه می گوید: وقتی در معرض سرما قرار می‌گیریم، مژک‌های مجاری تنفسیمان کارایی خود را تا حدی از دست می‌دهند و با قرار گرفتن در معرض عوامل میکروبی نمی‌توانند مقاومت بالایی نشان دهند و آن‌ها را دفع کنند.

وی با اشاره به اینکه از در فصل‌های سرد معمولاً در فضاهای بسته قرار داریم اگر فردی مبتلا به آلودگی میکروبی یا ویروسی باشد به سرعت به آن مبتلا می‌شویم،

نچواک افزود: تا حدودی. آب بدن را باید در این فصول هم از طریق میوه و سبزی هم سایر نوشیدنی‌ها تأمین کرد مسئله‌ای که باید به آن توجه کرد این که زمستان برای کسانی که بیشتر در معرض سرما هستند نیاز به انرژی را افزایش می‌دهد اما در شرایط فعلی که برای اغلب افراد در خانه و محل کار دمای مناسب تأمین می‌شود، نیاز به کالری افزایش پیدا نمی‌کند و افراد احتیاجی به مصرف خوراکی‌های پرکالری ندارند

کارشناس تغذیه گفت: چون شب‌های پاییز و زمستان بلندتر هستند، طبیعتاً شب‌نشینی‌ها هم بیشتر است و در این مهمانی‌ها معمولاً تنقلات بیشتر خورده می‌شود. مسئله‌ای که باید به آن توجه کرد این که زمستان برای کسانی که بیشتر در معرض سرما هستند نیاز به انرژی را افزایش می‌دهد اما در شرایط فعلی که برای اغلب افراد در خانه و محل کار دمای مناسب تأمین می‌شود، نیاز به کالری افزایش پیدا نمی‌کند و افراد احتیاجی به مصرف خوراکی‌های پرکالری ندارند

کارشناس تغذیه افزود: کوتاه شدن روزها در فصل سرما باعث نمی‌شود که وعده‌های اصلی غذا را کم کنیم. نکته مهم این است که وعده شام حداقل 2 یا 3 ساعت قبل از خواب خورده شود و اگر افراد به دلیل تاریک شدن هوا و کوتاه شدن روز می‌خواهند زودتر بخوابند، بهتر است زودتر شام بخورند زیرا کوتاه بودن فاصله بین خوردن شام و زمان ،خواب مشکلات گوارشی را به دنبال خواهد داشت.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.