به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد کاظمزاده اظهار داشت: به مردم توصیه میشود ماهیهایی را خریداری کنند که دارای بستهبندی مناسب کارخانهای با شناسه و برچسب درج تاریخ تولید و زمان نگهداری محصول باشد.
وی افزود: برخی فروشندگان دورهگرد، در کنار خیابانها و معابر عمومی در چرخهای دستی و وانتهای یخچالدار، ماهی عرضه میکنند که مردم باید در خرید این محصول دقت لازم را داشته باشند.
کاظم زاده اضافه کرد: البته نحوه برخورد با تخلف این فروشندگان سیار بر عهده دامپزشکی است؛ اما به لحاظ بهداشتی توصیه میشود مردم بدون اطلاع دقیق از نحوه تهیه و نگهداری ماهیها نسبت به خرید اقدام نکنند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: بهتر است مردم ماهیهایی را خریداری کنند که دارای بستهبندی مناسب کارخانهای با شناسه و برچسب درج تاریخ تولید و زمان نگهداری محصول باشد.
کاظمزاده بهترین جایگاه برای خرید ماهی را مراکز رسمی مورد تأیید نهادهای نظارتی دانست و گفت: فروشگاههای مورد تایید سازمان جهاد کشاورزی، شیلات و دامپزشکی برای خرید محصولات دریایی پیشنهاد میشود.
وی خاطرنشان کرد: محصولات شیلاتی مانند ماهی در مقایسه با سایر مواد پروتئینی از حساسیت بیشتری در برابر بیماریهای ویروسی و میکروبی برخوردار اسن، ضمن اینکه نگهداری آنها نیاز به دمای انجماد استاندارد دارد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: توزیع این محصولات در شرایط غیربهداشتی به طور قطع ناقل بیماریهای مختلف به مصرفکننده است و توصیه میشود مردم از خرید ماهی و سایر محصولات شیلات از دستفروشان خودداری کنند.
انتهای پیام/ د