مدیر شیلات استان گفت: پیش بینی می شود در سالجاری پنج هزار و300 تن ماهی خوراکی کپور و قزل آلا تولید و برداشت شود.

تولید بیش از 5 هزار تن ماهی خوراکی در استانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی دولو با اشاره به اینکه تا پایان آبان ماه امسال 3 هزار تن ماهی برداشت شده است افزود: بقیه تا پایان سال جاری برداشت می شود.

وی با بیان اینکه711 واحد پرورش ماهی گرمابی وسرمابی در استان همدان بشکل صنعتی وخانگی فعالیت میکنند ادامه داد: سرانه مصرف ماهی استان برای هر نفر7 کیلو گرم است ومیانگین مصرف متوسط  کشور10 نفر گزارش شده است و در تلاش هستیم سرانه مصرف را به میزان کشوری  برسانیم.

دولواظهار داشت: امسال برای 28 واحد تولید ماهی خوراکی بشکل مشاغل خانگی  پروانه کسب صادر شده ودر این باره 28 نفر نیز اشتغالزایی شده اند.

مدیر شیلات استان همدان بیان کرد:در سالجاری به یک هزارو750 نفر از بانوان در 9 شهرستان استان آموزش طبخ ماهی داده شده است که این موضوع موجب می شود مصرف سرانه ماهی در هر خانواده بالا برود.

انتهای پیام/ ج


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.