به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان
از کرمانشاه
؛مهدی ظفریپور از فعالیت شش واحد تولید مرغ سبز در استان یاد کرد و افزود: این شش واحد مرغ خود را در قالب دو برند "مرغ سبز" و "مرغ پاک" عرضه میکنند که اکنون فقط یکی از این دو برند فعال است.
به گفته این مسئول، بخشی از مرغ سبز تولیدی استان در داخل کرمانشاه به مصرف میرسد و بخشی هم به استانهای تهران، اصفهان و خوزستان ارسال می شود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: این مرغ به دلیل هزینههای بالایی که در تولید دارد، 10 تا 20 درصد گرانتر از مرغ معمولی به فروش میرسد، اما عاری از آنتی بیوتیک است.
ظفری پور گفت: مرغ سبز بهترین مرغی است که توصیه میشود بیمارستانها و مراکز درمانی از آن بیشتر استفاده کنند.
وی به نظارتهای جدی دامپزشکی بر تولید مرغ سبز از مرحله تولید تا کشتار، بسته بندی و عرضه اشاره و تصریح کرد: باید از بهترین جوجه به منظور پرورش مرغ سبز استفاده شود و در همین راستا در هفته اول از جوجهها نمونهبرداری میکنیم تا سلامت آنها تایید شود، به علاوه خوراک طیوری که استفاده میشود باید گواهی بدون آنتی بیوتیک بودن داشته باشد.
به گفته این مسئول، در زمان پرورش نیز نمونهبرداریهایی به صورت تصادفی انجام و در آزمایشگاه دامپزشکی آزمایش میشود و اگر کمترین میزان آنتی بیوتیک در آن مشاهده شود از چرخه بستهبندی مرغ سبز حذف خواهد شد.
ظفریپور خاطرنشان کرد: این مرغها فقط در یک کشتارگاه کشتار میشوند و در تمام مراحل کشتار نیز نظارت دامپزشکی ادامه دارد.
وی یادآوری کرد: حتی در مرحله عرضه نیز به صورت تصادفی از مراکز عرضه نمونهبرداری انجام میشود و اگر کوچکترین میزان آنتیبیوتیک مشاهده شود، برخورد انجام خواهد شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه اظهار کرد: در مدت 42 روز، در مراحل مختلف تولید مرغ سبز شش مرحله آزمایش انجام میشود و روند تولید مرغ سبز در کرمانشاه کاملا سالم است.
انتهای پیام/ح