به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،رضا نجفی بیان کرد: از لحاظ تولید میوه های گرمسیری استان سیستان وبلوچستان رتبه اول کشوری را دارد.
وی افزود:بیش از 8 هزار هکتار از باغات استان به میوه های گرمسیری اختصاص دارد.
رئیس جهاد کشاورزی گفت: بالغ بر 150 هزار تن میوه گرمسیری در استان سالیانه تولید می شود.
نجفی بیان کرد: شاخص ترین میوه گرمسیری در کل کشور موز است که 5 هزار هکتار با 135هزار تن تولید به استان سیستان و بلوچستان اختصاص دارد.
وی ادامه داد: انبه،کنار، گوواوا، چیکو؛ تمبرهندی؛ پاپایا؛ سیتاپل،پالسا عمده محصولات گرمسیری استان است.
رئیس جهاد کشاورزی استان گفت: میوه های گرمسیری بیشتر در جنوب استان و مناطق چابهار ؛ نیکشهر، سرباز و ایرانشهر تولید می شود.
انتهای پیام/ع