احمد احمدیان افزود: در این رقابت زعفرانی بانوان تربتی با پخت بیش از 80 نوع پیش غذا، غذا، دسر و نوشیدنی که ماده اولیه آنها زعفران است، به رقابت پرداختند.
وی با بیان اینکه این جشنواره از مجموعه برنامه های هفته فرهنگی زعفران ایران است، گفت: در حاشیه این جشنواره کارگاه مشاوره ای در خصوص خواص دارویی زعفران و نحوه استفاده از آن برای بانوان علاقه مند برپا شده است.
داوری این رقابت ها بر عهده را احمد احمدیان، جمشید اقبالی راد و معصومه احمدی، از کارشناسان مجرب تغذیه، است.
هفته فرهنگی زعفران ایران تا 21 ماه جاری به میزبانی تربت حیدریه و زاوه برگزار می شود که برخی از برنامه های این رویداد فرهنگی نیز در شهرهای مشهد و تهران اجرا خواهد شد.
برگزاری جشنواره زعفران و فرآورده های زعفرانی توسط مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی طرق در مشهد از جمله برنامه های این هفته است و از برترین های عرصه زعفران در حوزه های تولید، صادرات، فناوری و نیز حامیان مالی زعفران در بخش های مختلف تجلیل شده و نمایشگاهی تخصصی در این زمینه برپا می شود.
در حالی که میانگین تولید زعفران در استان خراسان رضوی چهار کیلوگرم در هکتار است، این رقم در تربت حیدریه به 4.2 کیلوگرم می رسد.
مرکز شهرستان 250 هزار نفری تربت حیدریه در 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
انتهای پیام//ف.ض