80 تن آش نذری در شیراز طبخ می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد اسدی مسئول اجرایی کانون فرهنگی مذهبی امام هادی (ع) شیراز گفت: برای پخت این آش یک‌ هزار و 500 کیلوگرم نخود، 300 کیلوگرم پیاز و 150 کیلوگرم پیازداغ، چهار هزار کیلوگرم تره، 2 هزار و 500 کیلوگرم لوبیا، 30 حلب 17 کیلویی روغن، 4 هزار و 500 کیلوگرم برنج، یک‌ هزار و 500 کیلوگرم عدس 120 کیلوگرم ترخون خشک، 150 کیلوگرم زرچوبه، فلفل و ادویه‌ استفاده می شود.
وی ادامه داد: این آش هر ساله به مناسبت شهادت حضرت رسول (ص) و امام حسن مجتبی (ع) پخته می شود.
انتهای پیام/ن

برچسب ها: پخت ، آش نذری ، فارس ، شهادت ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.