به مناسبت 28 صفر پخت آش نذری 80 تنی در شیراز آغاز شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد اسدی مدیر اجرایی این برنامه گفت: افزون بر 4 هزار کیلوگرم برنج، 3 هزار و 500 کیلوگرم گوشت، 4 هزار کیلوگرم حبوبات و 5 هزار کیلوگرم سبزی برای تهیه این آش استفاده شده است.

وی با بیان اینکه  700 نفر برای پخت این آش مشارکت می کنند ادامه داد: هزینه  120 میلیون تومانی این آش را مردم فراهم کرده اند.
 این آش پس از طبخ در سالروز رحلت پیامبراکرم (ص) و شهادت امام حسن (ع) توزیع می شود.

برچسب ها: آغازطبخ ، آش ، نذری ، فارس ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار