به مناسبت 28 صفر پخت آش نذری 80 تنی در شیراز آغاز شده است.
به
گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد اسدی مدیر اجرایی این برنامه گفت: افزون بر 4 هزار کیلوگرم برنج، 3 هزار و 500 کیلوگرم گوشت، 4 هزار کیلوگرم حبوبات و 5 هزار کیلوگرم سبزی برای تهیه این آش استفاده شده است.
وی با بیان اینکه 700 نفر برای پخت این آش مشارکت می کنند ادامه داد: هزینه 120 میلیون تومانی این آش را مردم فراهم کرده اند. این آش پس از طبخ در سالروز رحلت پیامبراکرم (ص) و شهادت امام حسن (ع) توزیع می شود.