به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ دكتر حميدرضا قاسم پورگفت: با توجه به ايام عزاداري و افزايش استقبال از خريد آش و حليم، بازديد ضربتي از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي مرتبط با صنوف پزندگان در دستور كار اين مركز قرار گرفت.
او افزود: كارشناسان بهداشت محيط اين مركز در قالب 15 گروه سه نفره، شرايط بهداشت فردي و محيطي آش فروشي ها، كله پزي ها، حليم پزي و جگركي را در شلوغ ترين زمان روز مورد ارزيابي قرار داده و آموزش هاي لازم به متصديان را ارایه كردند.
كارشناس مسوول بهداشت محيط مركز بهداشت شهدای انقلاب ادامه داد: در اين طرح از 97آشپزي، حليم پزي و كله پزي منطقه مورد پوشش بازديد و 38 مورد اخطار كتبي صادر شد.
مشتاقي مقدم در ادامه به نمونه برداري از آب و مواد غذايي برای بررسي كيفيت ميكروبي و شيميايي غذا اشاره كرده افزود: در اين برنامه وضعيت روغن هاي مصرفي، استفاده از رنگ هاي مجاز در غذا ها و سنجش يد موجود در نمك مصرفي نيز ا بررسي شد و 11 مركز فاقد مجوز به اتحاديه معرفي شدند.
او از مردم درخواست کرد تا به جاي خريد آش و حليم از كنار خيابان و دوره گردها، به مراكز معتبر مراجعه کنند.
مشتاقي مقدم تصریح کرد: بازرسان بهداشت محيط اين مركز در ساعت های مختلف شبانه روز با بازديد از اين مکان ها، تمام تلاش خود را برای حفظ سلامت مردم به کار می بندند و همشهريان مي توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را با شماره 190 در ميان بگذارند.
انتهای پیام/ر